Οι ΥΠΕΞ Κύπρου-Ρωσίας συζήτησαν για Κυπριακό, Ανατολική Μεσόγειο και Λιβύη

Οι ΥΠΕΞ Κύπρου-Ρωσίας συζήτησαν για Κυπριακό, Ανατολική Μεσόγειο και Λιβύη

Για Κυπριακό, Ανατολική Μεσόγειο και Λιβύη συζήτησαν οι Υπουργοί Εξωτερικών Κύπρου και Ρωσίας, κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής επικοινωνίας το απόγευμα της Τετάρτης.

Σύμφωνα με ανάρτηση του Υπουργείου Εξωτερικών στο Twitter, ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Χριστοδουλίδης συζήτησε διμερή θέματα, το Κυπριακό, καθώς και περιφερειακά ζητήματα με επίκεντρο τις τελευταίες εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο και στη Λιβύη, κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής επικοινωνίας με τον Ρώσο ομόλογό του, Σεργκέι Λαβρόφ, το απόγευμα της Τετάρτης 17/06. 

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Μια γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό αρχίζει αύριο με την κάθοδο στην Κύπρο του ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, λίγους μήνες πριν την ολοκλήρωση της θητείας του και σε μια προσπάθεια να φύγει με παραδοτέα που θα αφορούν την επανάληψη των συνομιλιών μετά το ναυάγιο του Κραν Μοντανά το 2017. 

BEST OF TOTHEMAONLINE