Οι ΥΠΕΞ Κύπρου-Ρωσίας συζήτησαν για Κυπριακό, Ανατολική Μεσόγειο και Λιβύη

Οι ΥΠΕΞ Κύπρου-Ρωσίας συζήτησαν για Κυπριακό, Ανατολική Μεσόγειο και Λιβύη

Για Κυπριακό, Ανατολική Μεσόγειο και Λιβύη συζήτησαν οι Υπουργοί Εξωτερικών Κύπρου και Ρωσίας, κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής επικοινωνίας το απόγευμα της Τετάρτης.

Σύμφωνα με ανάρτηση του Υπουργείου Εξωτερικών στο Twitter, ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Χριστοδουλίδης συζήτησε διμερή θέματα, το Κυπριακό, καθώς και περιφερειακά ζητήματα με επίκεντρο τις τελευταίες εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο και στη Λιβύη, κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής επικοινωνίας με τον Ρώσο ομόλογό του, Σεργκέι Λαβρόφ, το απόγευμα της Τετάρτης 17/06. 

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόσκληση Τραμπ σε Χριστοδουλίδη-Μητσοτάκη για "Συμβούλιο Ειρήνης"

Πρόσκληση Τραμπ σε Χριστοδουλίδη-Μητσοτάκη για "Συμβούλιο Ειρήνης"

Ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τράμπ προσκάλεσε στην Ουάσιγκτον τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και τον πρωθυπουργό της Ελλάδας, Κυριάκο Μητσοτάκη, στο πρώτο "Συμβούλιο Ειρήνης" που θα πραγματοποιηθεί στις 19 Φεβρουαρίου, για τη Γάζα.

BEST OF TOTHEMAONLINE