Στη Λιβύη εκτάκτως αντιπροσωπεία Τούρκων Υπουργών για επαφές με Σαράτς

Στη Λιβύη εκτάκτως αντιπροσωπεία Τούρκων Υπουργών για επαφές με Σαράτς

Στη Λιβύη για επαφές με τον πρωθυπουργό της χώρας Φεγιάζ Σαράτς βρίσκονται ο Τούρκος Υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβουσογλου, ο Υπουργός Οικονομικών Μπεράτ Αλμπαϊράκ, ο αρχηγός της ΜΙΤ Χακάν Φιντάν και ο εκπρόσωπος της τουρκικής προεδρίας Ιμπραχίμ Καλίν, όπως μεταδίδουν τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι στη συνάντηση θα συζητηθεί η διαδικασίας επίλυσης του Λιβυκού καθώς και τα βήματα που θα γίνουν. Κατά την επιστροφή τους αναμένεται να προβεί σε δηλώσεις ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου.

Η επίσκεψη χαρακτηρίζεται έκπληξη καθώς δεν ήταν στην ημερήσια διάταξη. Επισημαίνεται ότι χθες το βράδυ Τσαβούσογλου, Αλμπαϊράκ, Φιντάν και Καλίν συμμετείχαν στην έκτακτη σύσκεψη για τη Λιβύη στην Άγκυρα υπό την προεδρία του Τούρκου Προέδρου Ταγίπ Ερντογάν.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρος Χριστοδουλίδης: Οι κινήσεις προς την κοινωνία, το στοίχημα της καθημερινότητας και η αντίστροφη μέτρηση για το 2028

Προεδρος Χριστοδουλίδης: Οι κινήσεις προς την κοινωνία, το στοίχημα της καθημερινότητας και η αντίστροφη μέτρηση για το 2028

Όταν την περασμένη εβδομάδα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος ανακοίνωσε, ότι το Γραφείο της Επιτρόπου του Πολίτη, προχωρεί στη διοργάνωση ειδικής συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, στην οποία νέοι και νέες θα αναλάβουν συμβολικά τον ρόλο υπουργών και θα παρουσιάσουν τις δικές τους προτάσεις, η κυβέρνηση έστειλε ένα μήνυμα με σαφή πολιτικό συμβολισμό: οι νέοι πρέπει να έχουν φωνή εκεί όπου λαμβάνονται οι αποφάσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE