Αρνείται να παίξει με την Τσέλσι ο Πέδρο!

Αρνείται να παίξει με την Τσέλσι ο Πέδρο!

Ο Πέδρο έχει… κλείσει στη Ρόμα και δεν θέλει να ρισκάρει το ενδεχόμενο τραυματισμού του στα ματς με την Τσέλσι.

Πρόβλημα και με τον Πέδρο, ξαφνικά, στην Τσέλσι!

Μετά την άρνηση του Ενγκολό Καντέ να αγωνιστεί καθώς φοβάται για την υγεία του λόγω του κορωνοϊού, η Τσέλσι έχει και νέο πρόβλημα με τη συμμετοχή ποδοσφαιριστή της στο restart της Premier League.

Ο λόγος για τον Πέδρο, με τον Ισπανό εξτρέμ να αρνείται όπως αναφέρει η «athletic» να αγωνιστεί στη συνέχεια του πρωταθλήματος καθώς έχει ήδη συμφωνήσει με την Ρόμα για να συνεχίσει την καριέρα του σε αυτή.

Ο Πέδρο δεν θέλει να ρισκάρει το ενδεχόμενο τραυματισμού του στα ματς με την Τσέλσι και έχει πάρει την παραπάνω απόφαση!

Πηγή: Sport-fm.gr

The post Αρνείται να παίξει με την Τσέλσι ο Πέδρο! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πριν από την άφιξη του Αντόνιο Γκουτέρες: Η κρίσιμη ενημέρωση Ολγκίν στον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και το νέο διπλωματικό τεστ για το Κυπριακό

Πριν από την άφιξη του Αντόνιο Γκουτέρες: Η κρίσιμη ενημέρωση Ολγκίν στον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και το νέο διπλωματικό τεστ για το Κυπριακό

Λίγες μόλις ώρες πριν από την άφιξη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο, η σημερινή συνάντηση της προσωπικής του απεσταλμένης, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, αποκτά βαρύνουσα πολιτική και διπλωματική σημασία. Δεν πρόκειται για μια τυπική ενημέρωση μετά από έναν ακόμη κύκλο επαφών. Είναι η τελευταία ουσιαστική ανταλλαγή απόψεων, πριν ο επικεφαλής του ΟΗΕ αναλάβει προσωπικά την προσπάθεια να διαπιστώσει αν υπάρχουν οι ελάχιστες προϋποθέσεις για να διατηρηθεί ζωντανή η προοπτική μιας νέας διαδικασίας στο Κυπριακό.