Τατάρ: Γίνονται πολλές συναντήσεις για τον «κυβερνητικό ανασχηματισμό»

Τατάρ: Γίνονται πολλές συναντήσεις για τον «κυβερνητικό ανασχηματισμό»

Στο θέμα του ενδεχόμενου ανασχηματισμού στο «υπουργικό συμβούλιο» των κατεχομένων, αναφέρθηκε ο «πρωθυπουργός» του ψευδοκράτους Ερσίν Τατάρ, μετά από συνεδρίαση του Κόμματος Εθνικής Ενότητας του οποίου ηγείται.

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, ο Τατάρ είπε μετά τη συνάντηση ότι γίνονται πολλές συναντήσεις και θα αξιολογήσει όλα όσα λέγονται σε αυτές.

Είπε επίσης ότι μη αναμενόμενες εξελίξεις μπορούν να συμβούν στην πολιτική και όλοι θα πρέπει να σέβονται τις αποφάσεις που λαμβάνονται.
 
Στο μεταξύ ομάδα οπαδών του Κόμματος Εθνικής Ενότητας, συγκεντρώθηκε έξω από τα γραφεία του κόμματος και εξέφρασε τη συμπάθειά της στον «υπουργό τουρισμού και περιβάλλοντος» Ουνάλ Ουστέλ για το θέμα που αφορά την είσοδο στο ψευδοκράτος «επενδυτών» που ήρθαν με ιδιωτικό τζετ.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οδηγίες Φυτιρή: Η Μενόγεια γίνεται προσωρινό κρατητήριο – Σε λειτουργία μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου

Οδηγίες Φυτιρή: Η Μενόγεια γίνεται προσωρινό κρατητήριο – Σε λειτουργία μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα υπό τον Υπουργό Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως Κώστα Φυτιρή ο οποίος έδωσε οδηγίες οι εγκαταστάσεις του Κέντρου Μενόγειας να τεθούν σε λειτουργία ως κρατητήρια προσωρινής κράτησης μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου, με στόχο την αποσυμφόρηση των αστυνομικών κρατητηρίων και βελτίωση των συνθηκών κράτησης, σύμφωνα με δελτίο Τύπου του αρμόδιου Υπουργείου.

BEST OF TOTHEMAONLINE