Η εξήγηση για τον πανηγυρισμό του Μέσι! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Η εξήγηση για τον πανηγυρισμό του Μέσι! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ο Λιονέλ Μέσι πανηγυρίσει με ξεχωριστό τρόπο το γκολ του με την Λεγανιές. Η εξήγηση του πανηγυρισμού του Μέσι ήρθε μέσω… Αργεντινής.

Στο 67ο λεπτό του αγώνα με την Λεγανιές ο Λιονέλ Μέσι μετά από μια εντυπωσιακή ατομική προσπάθεια κέρδισε πέναλτι. Ο Μέσι ανέλαβε την εκτέλεση και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για να κάνει το 2-0 και να πετύχει το γκολ νούμερο 699 της καριέρας του. Αφού χαιρέτησε όλους τους συμπαίκτες του πανηγύρισε με έναν ιδιαίτερο τρόπο για να τον δουν οι κάμερες. 

Σταμάτησε και σήκωσε το ένα χέρι ψηλά στέλνοντας ένα φιλί. Οι Ισπανοί αναρωτήθηκαν τι συνέβη καθώς ο Αργεντινός συνήθως πανηγυρίζει με μια κραυγή και ένα άλμα. Τίποτε το ιδιαίτερο. Η εξήγηση ήρθε από το επίσημο σάιτ του Λιονέλ Μέσι από το Ροσάριο της Αργεντινής.

Lionel Messi Barcelona

Ο πανηγυρισμός του Αργεντινού σούπερ σταρ των μπλαουγκράνα αφορά τους τρεις γιούς του και ένα παιχνίδι το οποίο παίζουν μαζί. Ο τρόπος που πανηγύρισε ο Μέσι είναι χαρακτηριστικός του πρωταγωνιστή του παιχνιδιού και μια αφιέρωση στα παιδιά του.

Την ίδια ώρα από την Αργεντινή πάλι έρχονται και πληροφορίες για το νέο συμβόλαιο που ετοιμάζει η Μπαρτσελόνα στον Αργεντινό. Συμβόλαιο ως το 2023 αλλά μετά τον πρώτο χρόνο, δηλαδή το καλοκαίρι του 2022 ο Αργεντινός θα μπορεί να αποχωρήσει από τον σύλλογο αν το θελήσει.

Πηγή: Novasports.gr

The post Η εξήγηση για τον πανηγυρισμό του Μέσι! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνέντευξη ΠτΔ σε τ/κ ΜΜΕ: «Πιστεύω ότι και ο κ. Έρχιουρμαν θέλει πράγματι λύση»

Συνέντευξη ΠτΔ σε τ/κ ΜΜΕ: «Πιστεύω ότι και ο κ. Έρχιουρμαν θέλει πράγματι λύση»

Την πεποίθηση ότι μαζί με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν μπορούν να «γράψουν ιστορία», εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μιλώντας στη «Γενί Ντουζέν», στην πρώτη του συνέντευξη σε τουρκοκυπριακό μέσο μετά από τρία χρόνια, σημειώνοντας παράλληλα ότι «ως Ελληνοκύπριοι δεν έχουμε Σχέδιο Β. Η μόνη δυνατή λύση είναι η επανένωση της Κύπρου. Το υφιστάμενο στάτους κβο δεν επιτρέπει στη χώρα μας να αξιοποιήσει πλήρως τις δυνατότητές της».

BEST OF TOTHEMAONLINE