Άγριο ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ενόψει Εκλογών – Ποιοι ΗΓΟΥΝΤΑΙ των δυο συνδυασμών

Άγριο ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ενόψει Εκλογών – Ποιοι ΗΓΟΥΝΤΑΙ των δυο συνδυασμών

Δυο συνδυασμοί θα διεκδικήσουν τις εκλογές του Άρη, το προσεχές Σάββατο (20/6). Κάθε άλλο παρά ενωμένα, πάνε στη συνέλευση, τα μέλη του Λεμεσιανού σωματείου. 

Επικεφαλής τους ενός συνδυασμού, είναι ο παλαίμαχος παίχτης και σημερινός πρόεδρος Άρη Μάριος Μακρίδης. Είναι μαζί του κι άλλοι παλαίμαχοι, ενώ παράλληλα, όπως είπε σε χθεσινή ραδιοφωνική του συνέντευξη. “Ο Άρης δεν είναι κοτσιάνι κανενός. Έχω επιλέξει έναν επενδυτή, που είναι μακριά από καχύποπτα πράγματα”.  

Πληροφορούμαστε, ότι ο επενδυτής που θα μπει στην ελαφρά ταξιαρχία, αν εκλεγεί ο Μάριος Μακρίδης, είχε εμπλακεί παλαιότερα στην ομάδα της ΑΕΖ Ζακακίου.

Για επενδυτή έκανε λόγο κι ο Τζον Παναγή, σε προχθεσινή ραδιοφωνική του συνέντευξη, οποίος θα είναι παρά το πλευρό του Λυσάνδρου Λυσάνδρου. Ο γνωστός δικηγόρος θα είναι επικεφαλής του άλλου 11-μελούς συνδυασμού.

Υπάρχει πάντως άγριο παρασκήνιο ενόψει του εκλογών του Σαββάτου. Αν δεν αλλάξει κάτι και στηθεί κάλπη, δεν μπορεί να γίνει πρόβλεψη ποιος εκ των δυο συνδυασμών θα κερδίσει τη μάχη…

The post Άγριο ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ενόψει Εκλογών – Ποιοι ΗΓΟΥΝΤΑΙ των δυο συνδυασμών appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.