ΚΟΑ: Κάλεσμα σε γυμναστήρια και κοινό για εφαρμογή των μέτρων προστασίας

ΚΟΑ: Κάλεσμα σε γυμναστήρια και κοινό για εφαρμογή των μέτρων προστασίας

Να εφαρμόζουν πιστά τα μέτρα προστασίας κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού, προτρέπει ο ΚΟΑ τους υπεύθυνους Γυμναστηρίων και το ευρύ κοινό.

Σε ανακοίνωση του, ο ΚΟΑ διευκρινίζει ότι, με το διάταγμα ημερομηνίας 05/06/2020 επετράπη η επαναλειτουργία των γυμναστηρίων από τις 13 Ιουνίου 2020 σύμφωνα με το σχετικό πρωτόκολλο «Μέτρα προφύλαξης κατά της εξάπλωσης του COVID-19 για τους υπευθύνους Γυμναστηρίων».
 
Ο ΚΟΑ προτρέπει τους υπεύθυνους Γυμναστηρίων και το κοινό όπως εφαρμόζουν πιστά τα μέτρα προστασίας. Επιπλέον, υπενθυμίζει ότι οι υπηρεσίες εκγύμνασης παρέχονται από τους κατά νόμο εγκεκριμένους γυμναστές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Θα εκφράσει ετοιμότητα της ΚΔ για δράσεις για Ουκρανία κατά Προεδρία ΕΕ σε Ζελένσκι

ΠτΔ: Θα εκφράσει ετοιμότητα της ΚΔ για δράσεις για Ουκρανία κατά Προεδρία ΕΕ σε Ζελένσκι

Την ετοιμότητα της Λευκωσίας να υλοποιήσει αριθμό δράσεων σε σχέση με την Ουκρανία κατά την Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ θα παρουσιάσει ο Προέδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στον Ουκρανό ομόλογό του Βολοντίμιρ Ζελένσκι κατά τη σημερινή του επίσκεψη στο Κίεβο, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE