Περνά από ιατρικές εξετάσεις ο Βάντερ!

Περνά από ιατρικές εξετάσεις ο Βάντερ!

Διαβάστε τα νέα της ΑΕΚ μετά το πέρας της σημερινής πρωινής προπόνησης. Ο Βάντερ θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί η κατάσταση της υγείας του.

Αναλυτικά η ενημέρωση: 

Με πρωινή προπόνηση συνεχίστηκε σήμερα (23/04) η προετοιμασία της ομάδας μας. Όσοι αγωνίστηκαν στο χθεσινό παιχνίδι Κυπέλλου με αντίπαλο την ΑΕΛ έκαναν αποθεραπεία και οι υπόλοιποι κανονική προπόνηση.

Ο Vander θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος που αποκόμισε στο χέρι.

Η προετοιμασία της ομάδας μας για το εκτός έδρας ντέρμπι με την Ομόνοια ολοκληρώνεται αύριο (24/04) με πρωινή προπόνηση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: «Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση

Κυπριακό: «Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης κ. Τουφάν ‘Ερχιουρμαν θα συναντηθούν την Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2026, στις 16:00, υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, κατόπιν σχετικής συνεννόησης των διαπραγματευτών των δύο πλευρών.

BEST OF TOTHEMAONLINE