Η ΠΑΣΥΚΙ ετοιμάζει απάντηση προς ΟΚΥπΥ

Η ΠΑΣΥΚΙ ετοιμάζει απάντηση προς ΟΚΥπΥ

Το ΔΣ της ΠΑΣΥΚΙ ετοιμάζει την απάντησή του προς τον ΟΚΥπΥ την οποία θα προωθήσει και στα μέλη του για ενημέρωσή τους, δήλωσε ο Πρόεδρος της ΠΑΣΥΚΙ Σωτήρης Κούμας στο ΚΥΠΕ.

Ο κ. Κούμας απαντούσε σε ερώτηση του ΚΥΠΕ για το αποτέλεσμα της συνεδρίας του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΣΥΚΙ σήμερα.

Ολοκληρώθηκε η συνεδρία του ΔΣ, το οποίο μελέτησε και αξιολόγησε το κείμενο της νέας πρότασης από τον ΟΚΥπΥ, ανέφερε.

Σε ερώτηση αν η αξιολόγηση ήταν θετική ο κ. Κούμας δεν θέλησε να υπεισέλθει σε περαιτέρω λεπτομέρειες επί της ουσίας, σημειώνοντας ότι «ετοιμάζεται γραπτή απάντηση προς τον εργοδότη μας, η οποία θα προωθηθεί και προς ενημέρωση των μελών μας».

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE