Καλύτερα δεν γίνεται

Καλύτερα δεν γίνεται

Ο στόχος της πρόκρισης στον τελικό του κυπέλλου υλοποιήθηκε από τον πρώτο αγώνα με την Ομόνοια για τον ΑΠΟΕΛ που έχει την ευκαιρία και φέτος να διεκδικήσει το νταμπλ.

Τα δεδομένα εξελίχθηκαν κατά ιδανικό τρόπο για το ΑΠΟΕΛ και η ομάδα είναι στην τελική ευθεία της χρονιάς στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και στον τελικό του κυπέλλου.

Παραμένει δύσκολος ο δρόμος μέχρι το τέλος, όμως είναι ιδανικές οι συνθήκες. Η ομάδα πήρε φορά από τις επιτυχίες που την έφεραν στην κορυφή και στον τελικό του κυπέλλου και πλέον με τα ιδανικότερα δεδομένα θα προσπαθήσει για να επαναλάβει τις περσινές επιτυχίες.

Το μυαλό όλων είναι στραμμένο στον αγώνα του Σαββάτου με την Ανόρθωση, όπου το ΑΠΟΕΛ στοχεύει στο διπλό και αν τα καταφέρει θα γίνουν ακόμα πιο καλά τα δεδομένα. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εξηγεί η Ολγκίν: Μήνυμα από Τουρκία έλαβε από «πρέσβη» στα κατεχόμενα - «Το εξήγησα στον ΠτΔ»

Εξηγεί η Ολγκίν: Μήνυμα από Τουρκία έλαβε από «πρέσβη» στα κατεχόμενα - «Το εξήγησα στον ΠτΔ»

Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δήλωσε την Τετάρτη μετά από συνάντησή της με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, ότι συνάντησε τον Τούρκο «πρέσβη» στα κατεχόμενα για να λάβει μήνυμα που της απεστάληκε από την Αγκυρα.