Σύσκεψη Προέδρου με επιδημιολογική ομάδα – Κατάλογος χωρών και οδοφράγματα στο επίκεντρο

Σύσκεψη Προέδρου με επιδημιολογική ομάδα – Κατάλογος χωρών και οδοφράγματα στο επίκεντρο

Στο προεδρικό αναμένεται να βρεθούν την Παρασκευή (19/06), μέλη της επιδημιολογικής επιτροπής για τελική οριστικοποίηση του καταλόγου των χωρών που θα επιτρέπεται η είσοδος στην Κυπριακή Δημοκρατία, ενώ στις συζητήσεις θα μπει και το θέμα των οδοφραγμάτων.

Στην συζήτηση θα παραβρεθούν ο Πρόεδρος Αναστασιάδης, ο Υπουργός Υγειάς Κωνσταντίνος Ιωάννου, και τα μέλη της  επιδημιολογικής επιτροπής.

Για τις 09:00 το πρωί είναι προγραμματισμένη η σύσκεψη και αναμένεται να οριστικοποιηθεί ο νέος κατάλογος με τις χώρες από τις οποίες θα επιτρέπεται η είσοδος επισκεπτών στη Δημοκρατία, αλλά θα κριθεί το τί μέλλει γενέσθαι με τα οδοφράγματα

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανασχηματισμός με πυξίδα ή πυροσβεστήρα - Το μετέωρο βήμα του Προέδρου Χριστοδουλίδη

Ανασχηματισμός με πυξίδα ή πυροσβεστήρα - Το μετέωρο βήμα του Προέδρου Χριστοδουλίδη

Οι πρόσφατες φονικές πυρκαγιές στην ορεινή Λεμεσό - με τραγικό απολογισμό δύο νεκρούς, σοβαρούς τραυματισμούς, καταστροφή περιουσιών, καλλιεργειών και υποδομών - έχουν ανοίξει μια συζήτηση για την ευθύνη και την επάρκεια του κρατικού μηχανισμού, στο πλαίσιο του κυβερνητικού σχεδιασμού.

BEST OF TOTHEMAONLINE