Mπορρέλ: Η Ευρωπαϊκή Ένωση συγχαίρει τον Volkan Bozkir για την εκλογή του ως 75ου Προέδρου της ΓΣ των ΗΕ

Mπορρέλ: Η Ευρωπαϊκή Ένωση συγχαίρει τον Volkan Bozkir για την εκλογή του ως 75ου Προέδρου της ΓΣ των ΗΕ

"Η Ευρωπαϊκή Ένωση συγχαίρει τον Volkan Bozkir για την εκλογή του ως 75ου Προέδρου της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών και την Ινδία, την Ιρλανδία, την Κένυα, το Μεξικού και τη Νορβηγία για την εκλογή τους ως μη μόνιμα μέλη στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ για την περίοδο 2021-2022", δήλωσε ο Ύπατος Εκπρόσωπος Josep Borrell σχετικά με την εκλογή του νέου Προέδρου της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών και πέντε νέων μη μόνιμων μελών στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ.

"Την εκλογή συνοδεύει η ευθύνη. Η Ευρωπαϊκή Ένωση προσβλέπει στη συνεργασία με όλους για την αντιμετώπιση των παγκόσμιων προκλήσεων σε αυτές τις αβέβαιες στιγμές και για τη στήριξη της διεθνούς ειρήνης και ασφάλειας. Η Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών και το Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών πρέπει να διαδραματίσουν καίριο ρόλο σε αυτό το θέμα", καταλήγει ο Ύπατος Εκπρόσωπος.

Aπό ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αναμέναμε όλη μέρα τον ανασχηματισμό… αλλά οι ανακοινώσεις παίρνουν νέα παράταση- Οι τελευταίες πινελιές του Χριστοδουλίδη και τα ονόματα που «κλειδώνουν»

Αναμέναμε όλη μέρα τον ανασχηματισμό… αλλά οι ανακοινώσεις παίρνουν νέα παράταση- Οι τελευταίες πινελιές του Χριστοδουλίδη και τα ονόματα που «κλειδώνουν»

Η αναμονή για τον πολυσυζητημένο ανασχηματισμό της κυβέρνησης παρατείνεται, καθώς παρά τις προσδοκίες για ανακοινώσεις εντός της ημέρας, αυτές τελικά μετατίθενται για αργότερα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, συνεχίζει να βάζει τις τελευταίες πινελιές στο νέο κυβερνητικό σχήμα, προχωρώντας στις τελικές του αποφάσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE