Τηλεφωνική επικοινωνία ΥΠΕΞ Χριστοδουλίδη με Ιρακινό ομόλογό του

Τηλεφωνική επικοινωνία ΥΠΕΞ Χριστοδουλίδη με Ιρακινό ομόλογό του

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον νέο Υπουργό Εξωτερικών του Ιράκ, Φουάντ Χουσεϊν, είχε την Πέμπτη 18/06, ο Υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Χριστοδουλίδης.

Οι δυο Υπουργοί επαναβεβαίωσαν τη δέσμευσή τους να εργαστούν από κοινού για ενίσχυση της σταθερότητας και της συνεργασίας στην ευρύτερη περιοχή και για ενδυνάμωση των οικονομικών δεσμών Κύπρου - Ιράκ καθώς και των σχέσεων ΕΕ - Ιράκ.

Σύμφωνα με ανάρτηση στον λογαριασμό του Υπουργείου Εξωτερικών στο Twitter, o κ. Χριστοδουλίδης συνεχάρη τον κ. Χουσεϊν για την ανάληψη των καθηκόντων του.

Οι Υπουργοί επαναβεβαίωσαν, μεταξύ άλλων, τη δέσμευσή τους να εργαστούν από κοινού για να ενισχύσουν τη σταθερότητα και τη συνεργασία στην ευρύτερη περιοχή, στη βάση του διεθνούς δικαίου, και να ενδυναμώσουν τους οικονομικούς δεσμούς Κύπρου - Ιράκ και τις σχέσεις ΕΕ - Ιράκ, προστίθεται.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συνάντηση Τραμπ – Πούτιν: «Εποικοδομητικός» διάλογος, χωρίς επίτευξη συμφωνίας για εκεχειρία στην Ουκρανία

Συνάντηση Τραμπ – Πούτιν: «Εποικοδομητικός» διάλογος, χωρίς επίτευξη συμφωνίας για εκεχειρία στην Ουκρανία

Ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, και ο Ρώσος ομόλογός του, Βλαντίμιρ Πούτιν, χαρακτήρισαν «εποικοδομητική» τη συνάντηση που είχαν στην Αλάσκα, παρότι δεν κατάφεραν να καταλήξουν σε συμφωνία για εκεχειρία στην Ουκρανία.

BEST OF TOTHEMAONLINE