ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Κλειστό για τη θερινή περίοδο 2020 θα παραμείνει το Δημοτικό Κολυμβητήριο

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Κλειστό για τη θερινή περίοδο 2020 θα παραμείνει το Δημοτικό Κολυμβητήριο

Κλειστό για το κοινό την καλοκαιρινή περίοδο 2020 θα παραμείνει το Δημοτικό Κολυμβητήριο Λευκωσίας, σύμφωνα με τον αρμόδιο Δήμο.

Σε σημερινή ανακοίνωσή του, ο Δήμος Λευκωσίας αναφέρει ότι η απόφαση λήφθηκε μετά την αξιολόγηση των πρωτοκόλλων του Υπουργείου Υγείας, τις προϋποθέσεις και τους περιορισμούς για τη λειτουργία των δημόσιων κολυμβητικών δεξαμενών, που στοχεύουν στην αποφυγή της διασποράς και την παρεμπόδιση της εξάπλωσης του κορωνοϊού COVID-19.
 
Το Ολυμπιακό Κολυμβητήριο Λευκωσίας θα συνεχίσει να λειτουργεί κανονικά για την εξυπηρέτηση των αθλητών.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στα χαρακώματα ο ΔΗΣΥ ενόψει 2028 - Τα εσωκομματικά μέτωπα, το «μήνυμα ηττοπάθειας» και το παρασκήνιο των συμμαχιών

Στα χαρακώματα ο ΔΗΣΥ ενόψει 2028 - Τα εσωκομματικά μέτωπα, το «μήνυμα ηττοπάθειας» και το παρασκήνιο των συμμαχιών

Οι διεργασίες στον Δημοκρατικό Συναγερμό, ενόψει της επιλογής υποψηφίου, για τις προεδρικές εκλογές του 2028, εξελίσσονται σε μια σύνθετη πολιτική εξίσωση, με διαφορετικές προσεγγίσεις για τις μελλοντικές συνεργασίες, έντονες προειδοποιήσεις για την ενότητα του κόμματος και δημόσιες τοποθετήσεις, που αποκαλύπτουν το βάθος των προβληματισμών, στο εσωτερικό της παράταξης.

BEST OF TOTHEMAONLINE