ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε εξέλιξη η Ολομέλεια της Βουλής

Σε εξέλιξη  η Ολομέλεια της Βουλής

Συνέρχεται στις 11 το πρωί (Παρασκευή 19/06), η Ολομέλεια της Βουλής έχοντας στην ημερήσια διάταξη 27 νομοθετήματα πρωτογενούς και δευτερογενούς νομοθεσίας.

Μεταξύ αυτών δύο κανονισμοί με τους οποίους εκχωρείται η εξουσία στον Υπουργό Παιδείας με διατάγματα να καθορίζει τη λειτουργία των δημοσίων δημοτικών σχολείων και των σχολείων μέσης εκπαίδευσης σε έκτακτες καταστάσεις, όπως η πανδημία, και τα δύο νομοσχέδια με τα οποία αυξάνονται οι ποινές και τα εξώδικα προς όσες επιχειρήσεις παραβιάζουν τα διατάγματα του Υπουργού Υγείας για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Περιλαμβάνονται επίσης νομοσχέδια και κανονισμοί που αφορούν τη φορολογία εισοδήματος και τον Φόρο Προστιθέμενης Αξίας και οι δύο προτάσεις νόμου με τις οποίες αυξάνεται το όριο ηλικίας των ατόμων στα οποία μπορεί να πωλούνται οινοπνευματώδη στο 18ο έτος της ηλικίας και ταυτόχρονα αυξάνονται τα εξώδικα πρόστιμα προς όσους πωλούν αλκοόλ σε ανήλικους.

Η Ολομέλεια της Βουλής συνέρχεται στο Συνεδριακό Κέντρο προκειμένου να τηρούνται τα μέτρα ασφάλειας και υγείας που περιέχονται στα διατάγματα του Υπουργού Υγείας.

Από ΚΥΠΕ

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έτρεχε η Πυροσβεστική: Κατοικίες «τυλίχθηκαν» στις φλόγες από αναμμένο καντήλι και κερί

Σήμερα η ένσταση Οδυσσέα στο αίτημα Σαββίδη για παύση του - Πολυσέλιδη η έκθεση

Εκστρατεία Αστυνομίας: Στους δρόμους για ελέγχους φορτηγών και λεωφορείων – Τι προνοεί η νομοθεσία

Βρέθηκε εκτός δρόμου, έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε σε όχημα - Τραυματίστηκαν 5 πρόσωπα - Η κατάσταση της υγείας τους  

Βίντεο που κόβει την ανάσα: Φορτηγό συγκρούεται με αυτοκίνητο και κρέμεται στο κενό από γέφυρα στις ΗΠΑ - Ο τρόμος της οδηγού

Μενίδι: «Όταν την είδα έβγαλα το μαχαίρι και άρχισα να την μαχαιρώνω» - Η κυνική ομολογία του δολοφόνου της 40χρονης - Βίντεο



Στη Λευκωσία σήμερα η Υπουργική Σύνοδος για το μεταναστευτικό - Στο επίκεντρο το ζήτημα της Συρίας

Στη Λευκωσία σήμερα η Υπουργική Σύνοδος για το μεταναστευτικό - Στο επίκεντρο το ζήτημα της Συρίας

Το ζήτημα της Συρίας και η επαναξιολόγηση του καθεστώτος περιοχών της χώρας, θα βρεθούν σήμερα στο επίκεντρο της Υπουργικής Συνόδου για το μεταναστευτικό, το οποίο πραγματοποιείται στη Λευκωσία με πρωτοβουλία της Κυπριακής Δημοκρατίας. Στη Σύνοδο θα συμμετάσχουν υπουργοί και αξιωματούχοι από την Ελλάδα, την Τσεχία, την Αυστρία, την Πολωνία, τη Δανία, την Ιταλία και τη Μάλτα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top