ΚΥΠΡΟΣ

'Aρχισε η προπώληση των εισιτηρίων για την ΑΕΚ

'Aρχισε η προπώληση των εισιτηρίων για την ΑΕΚ

Με ανακοίνωση της η ΑΕΚ γνωστοποιεί στους φιλάθλους της ότι αρχίζει σήμερα η προπώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα του Σαββάτου με την Ομόνοια.

Αναλυτικά: 

Η Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας ανακοινώνει την έναρξη της προπώλησης των εισιτηρίων για τον αγώνα της 6ης αγωνιστικής των πλέι-οφ με αντίπαλο την Ομόνοια στο ΓΣΠ, που θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σάββατο (25/04) στις 17:00.

Οι φίλοι της ομάδας μας θα παρακολουθήσουν τον αγώνα από την Νότια κερκίδα και παρακαλούνται όπως σταθμεύσουν τα οχήματά τους στον χώρο στάθμευσης πίσω από την εξέδρα. Οι είσοδοι και τα ταμεία του γηπέδου θα ανοίξουν μιάμιση ώρα (17:30) πριν την έναρξη της αναμέτρησης.

Η προπώληση ξεκινά σήμερα το απόγευμα (15:00) από τα γραφεία του Σωματείου. Αναλυτικά το ωράριο λειτουργίας των γραφείων: Πέμπτη (23/04): 15:00-18:00 Παρασκευή (24/04) 09:00-13:00, 15:00-18:00 Σάββατο (25/04) 09:00-13:00

Η τιμή του κανονικού εισιτηρίου έχει καθοριστεί από την γηπεδούχο ομάδα στα 15 ευρώ και του μαθητικού εισιτηρίου στα 10 ευρώ. Η είσοδος για παιδιά κάτω των 12 ετών είναι δωρεάν (θα δίνεται εισιτήριο κατά την είσοδο).

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Απόδραση «κομμωτή»: Μαρτυρίες πολιτών «καίνε» τον ισοβίτη - Είχαν γνωριστεί στις φυλακές με τον 26χρονο

• Τροχαίο στη Λευκωσία: Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση 31χρονος μοτοσικλετιστής

• Υπερτουρισμός: Πρώτη ανάμεσα στις χώρες που πλήττονται - Κόκκινη κάρτα σε δύο ελληνικά νησιά

• Έρχονται τα έξυπνα φώτα στη Λευκωσία - Ποιος ο σκοπός τους και πότε αναμένεται να λειτουργήσουν - Φωτογραφίες

• Οι IDF ανακοίνωσαν πως σκότωσαν τον Νασράλα: «Δεν θα τρομοκρατεί πλέον τον κόσμο»

• Πυροβολισμοί σε καφενείο: Εντός του υποστατικού τρία πρόσωπα – Εντοπίστηκαν κάλυκες και στο όχημα του 42χρονου διαχειριστή  

• Γιώργος Μαζωνάκης: Πόζαρε γυμνός στο Instagram - «Οίκος ανοχής, μην μπερδεύετε την υπομονή μου με την ανοχή» - Φωτογραφία



Ο Νασράλα πέθανε, η Χεζμπολάχ όχι - Τα σενάρια για την απάντηση του Ιράν και οι κίνδυνοι για το Ισραήλ

Ο Νασράλα πέθανε, η Χεζμπολάχ όχι - Τα σενάρια για την απάντηση του Ιράν και οι κίνδυνοι για το Ισραήλ

Ο Γενικός Γραμματέας της Χεζμπολάχ, ο Χασάν Νασράλα είναι και επίσημα νεκρός. Ο Νασράλα ο οποίος ανέλαβε τη θέση στην κεφαλή, σε μία από τις πιο επικίνδυνες και ισχυρές παραστρατιωτικές οργανώσεις στον κόσμο το 1992, εξουδετερώθηκε από ακόμη μία απόλυτα στοχευμένη επίθεση των ισραηλινών μαχητικών στα νότια προάστια της Βηρυτού έχοντας πάντως καταφέρει να γιγαντώσει σε κάθε επίπεδο τη Χεζμπολάχ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top