ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: 75.000 ευρώ για στείρωση αδέσποτων γατών

ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: 75.000 ευρώ για στείρωση αδέσποτων γατών

Οι Κτηνιατρικές Υπηρεσίες ανακοινώνουν ότι από τη Δευτέρα 22 Ιουνίου 2020, αρχίζει η υλοποίηση του Παγκύπριου Σχεδίου Στειρώσεων Αδέσποτων Γάτων 2020, συνολικής δαπάνης €75.000.

Το εν λόγω μέτρο εφαρμόζεται με επιτυχία για τέταρτη συνεχή χρονιά, στη βάση του Ολοκληρωμένου Πλαισίου για την Προστασία και Ευημερία των ζώων, του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος.

Η προκήρυξη του εν λόγω Σχεδίου είχε γίνει από τις Κτηνιατρικές Υπηρεσίες και Υπηρεσίες Ευημερίας των Ζώων στις 24 Φεβρουαρίου 2020. Την υλοποίηση του Σχεδίου θα αναλάβουν τα Επαρχιακά Κτηνιατρικά Γραφεία σε συνεργασία με Φορείς (Δημοτικά και Κοινοτικά Συμβούλια και εγγεγραμμένες Φιλοζωικές Οργανώσεις), οι οποίοι έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον συμμετοχής σύμφωνα με την προκήρυξη.

Υπενθυμίζουμε πως, μεμονωμένα άτομα και μη εγγεγραμμένες ομάδες που δρουν ως εθελοντές φροντίζοντας πολλά ζώα, μπορούν να συμμετάσχουν μόνο μέσω των Αρχών Τοπικής Αυτοδιοίκησης ή εγγεγραμμένων Φιλοζωικών Οργανώσεων, των οποίων ο κατάλογος με τα ονόματα βρίσκεται αναρτημένος στην ιστοσελίδα των Κτηνιατρικών Υπηρεσιών στον ακόλουθο σύνδεσμο: http://www.moa.gov.cy/moa/vs/vs.nsf/All/590E585C7304D8F6C225851800369402?OpenDocument

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Η απάντηση της ΥΠΑΝ στο κόμμα που απαιτεί την άμεση παύση της - Διευκρινίζει για τις «εκδρομές» μαθητών στα κατεχόμενα

Η απάντηση της ΥΠΑΝ στο κόμμα που απαιτεί την άμεση παύση της - Διευκρινίζει για τις «εκδρομές» μαθητών στα κατεχόμενα

Ανακοίνωση εξέδωσε η Υπουργός Παιδείας, Αθηνά Μιχαηλίδου, δίνοντας διευκρινίσεις για τις «εκδρομές» μαθητών στα κατεχόμενα αλλά και απάντηση στο κόμμα που απαιτεί την άμεση παύση της.

BEST OF TOTHEMAONLINE