Υπ.Εργασίας: Ανακοίνωσε τις οικονομικές δραστηριότητες που δεν περιλαμβάνονται στο Ειδικό Σχέδιο

Υπ.Εργασίας: Ανακοίνωσε τις οικονομικές δραστηριότητες που δεν περιλαμβάνονται στο Ειδικό Σχέδιο

Τις οικονομικές δραστηριότητες που δεν δύναται να περιληφθούν στο Ειδικό Σχέδιο για Επιχειρήσεις Ορισμένων Οικονομικών Δραστηριοτήτων ή και να υποβάλουν αίτηση ανακοίνωσε το Υπουργείο Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων.

Όπως αναφέρεται, το Υπουργείο δημοσιεύει με βάση το Σύστημα Ταξινόμησης Οικονομικών Δραστηριοτήτων NACE (Αναθ. 2) της Ευρωπαϊκής Ένωσης, το Παράρτημα Ι του Ειδικού Σχεδίου για Επιχειρήσεις Ορισμένων Οικονομικών Δραστηριοτήτων σε συνδυασμό με τους κώδικες οικονομικών δραστηριοτήτων, αναφέρεται σε ανακοίνωση.

Οι εν λόγω οικονομικές δραστηριότητες δεν δύναται να περιληφθούν στο Ειδικό Σχέδιο για Επιχειρήσεις Ορισμένων Οικονομικών Δραστηριοτήτων ή και να υποβάλουν αίτηση, προστίθεται. Οι κωδικοί που παρουσιάζονται στον πίνακα του Παραρτήματος περιλαμβάνονται στα 4 τελευταία ψηφία του Αριθμό Μητρώου Εργοδότη κάθε επιχείρησης, καταλήγει η ανακοίνωση.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Η Γενεύη δεν θα είναι το τέλος του δρόμου για το κυπριακό- Πανέτοιμη η Λευκωσία για όλα τα σενάρια- Τηλεφωνική επικοινωνία Χριστοδουλίδη, με τον ΓΓ των ΗΕ

Η Γενεύη δεν θα είναι το τέλος του δρόμου για το κυπριακό- Πανέτοιμη η Λευκωσία για όλα τα σενάρια- Τηλεφωνική επικοινωνία Χριστοδουλίδη, με τον ΓΓ των ΗΕ

Τη θέση ότι η Λευκωσία είναι πανέτοιμη για όλα τα σενάρια, για όλες τις ενδεχόμενες και μη εκπλήξεις εξέφρασε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στα πλαίσια της διακαναλικής συνέντευξης που παραχώρησε το βράδυ της Τετάρτης, στους πέντε μεγάλους τηλεοπτικούς σταθμούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE