Κωνσταντίνα Ευριπίδου: Τι μέλλει γενέσθαι με την εκπομπή της – Επιστρέφει η όχι το «Όλα καλά»

Κωνσταντίνα Ευριπίδου: Τι μέλλει γενέσθαι με την εκπομπή της – Επιστρέφει η όχι το «Όλα καλά»

Από τα μέσα Μαρτίου και την έναρξη της πανδημίας στην Κύπρο διακόπηκε η μετάδοση της εκπομπής του Sigma «Όλα καλά», τόσο για διαφύλαξη της υγείας, όσο και για την προχωρημένη –τότε- εγκυμοσύνη της Κωνσταντίνας Ευριπίδου.

Το τελευταίο διάστημα φήμες ήθελαν την εκπομπή να επιστρέφει σε μια summer edition εκδοχή, για να κρατά συντροφιά στους τηλεθεατές το καλοκαίρι.

Τα σχέδια όμως φαίνεται πως αλλάζουν, καθώς τόσο ότι η παρουσιάστρια γέννησε πρόσφατα, όσο και η μείωση της διαφημιστικής δαπάνης το καλοκαίρι, κάνουν το κανάλι του Sigma να αλλάζει γνώμη.

Έτσι λοιπόν όπως ακούγεται στα τηλεοπτικά πηγαδάκια η εκπομπή θα επιστρέψει με την νέα τηλεοπτική σεζόν και όχι το καλοκαίρι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE