ΚΟΙΝΩΝΙΑ

1η παγκύπρια η Τεχνική Σχολή Πάφου στο διαγωνισμό Έρευνα από Μαθητές 2020'

1η παγκύπρια η Τεχνική Σχολή Πάφου στο διαγωνισμό Έρευνα από Μαθητές 2020'

Την 1η θέση εξασφάλισε η Τεχνική Σχολή Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Πάφου στον παγκύπριο διαγωνισμό «Έρευνα από Μαθητές 2020», τον οποίο διοργανώνει το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η ΤΕΣΕΚ Πάφου συμμετείχε στον διαγωνισμό με την ερευνητική εργασία «Η επίδραση των ηλεκτρονικών μέσων στη καθημερινότητα των εφήβων» κατακτώντας την 1η θέση.

Οι βραβευθέντες μαθητές/τριες είναι: Αθηνοδώρου Χαραλαμπία, Αλεξάνδρου Έλενα, Δημητρίου Λορένζο, Ιωαννίδου Κατερίνα και Νικολάου Νικόλας, υπό την καθοδήγηση της φιλολόγου Χαραλάμπους Κωνσταντίας.

Στόχος της προσπάθειας, όπως αναφέρεται, ήταν να αποκτήσουν οι μαθητές ερευνητικές γνώσεις και δεξιότητες πάντα με διερευνητική, αλλά και κριτική αντιμετώπιση των δεδομένων που έχουν μπροστά τους. 

Μέσα από την ερευνητική διαδικασία εφοδιάστηκαν με ικανότητες δημιουργικής σκέψης, αμφισβήτησης, διερεύνησης, απόδειξης, επικοινωνίας και συνεργασίας.

Η μεγάλη αυτή επιτυχία των μαθητών της, προστίθεται στην ανακοίνωση της ΤΕΣΕΚ Πάφου, είναι αποτέλεσμα συστηματικής, οργανωμένης αλλά και σκληρής δουλειάς, βασισμένης στην κουλτούρα – πεποίθηση του σχολείου, ότι το πάθος και ο σωστός προγραμματισμός φέρνουν τα καλύτερα αποτελέσματα. 

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top