ΠΑΜΠΟΡΙΔΗΣ: ‘Η μη λύση το τέλειο άλλοθι για καραγκιοζιλίκια Ερντογάν’ - ‘Γινόμαστε το τέλειο θύμα’

ΠΑΜΠΟΡΙΔΗΣ: ‘Η μη λύση το τέλειο άλλοθι για καραγκιοζιλίκια Ερντογάν’ - ‘Γινόμαστε το τέλειο θύμα’

Σ’ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον τιτίβισμα προχώρησε ο τέως υπουργός Υγείας, Γιώργος Παμπορίδης εκφράζοντας με καυστικό τρόπο τις απόψεις του για τη μη λύση του Κυπριακού προβλήματος προσθέτοντας παράλληλα τους έντονους προβληματισμούς του για το τι μέλλει γενέσθαι.

Συγκεκριμένα ο κύριος Παμπορίδης ανέφερε χαρακτηριστικά πως πρέπει να καταλάβουμε ότι η μη λύση του Κυπριακού αποτελεί το τέλειο άλλοθι για τα καραγκιοζιλίκια του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ενώ παράλληλα υποβοηθά στην ‘αδιαφορία’ τόσο των Ευρωπαίων όσο και τρίτων.

Συνέχισε τονίζοντας πως αυτή η στάση μας καθιστά έρμαιο στις ορέξεις των Νεο-Οθωμανών αφού με αυτό τον τρόπο γινόμαστε το ‘τέλειο θύμα’ για να καταλήξει λέγοντας ότι δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλες χαμένες πατρίδες.

Δείτε αυτούσια την ανάρτηση:

Ας καταλάβουμε ότι η μη λύση αποτελεί το τέλειο άλλοθι για τα καραγκιοζιλίκια του Ερντογάν, την αδιαφορία των Ευρωπαίων αλλά και των τρίτων και μας καθιστά έρμαιο στις ορέξεις των Νέο-Οθωμανών αφού γινόμαστε το «τέλειο θύμα». Δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλες «χαμένες πατρίδες»...

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Πολύ σημαντική η συνάντηση ηγετών ΕΕ–περιοχής στην Κύπρο» - Αναφορές σε Τουρκία, νεκρή ζώνη και νέες στρατηγικές συνεργασίες

Χριστοδουλίδης: «Πολύ σημαντική η συνάντηση ηγετών ΕΕ–περιοχής στην Κύπρο» - Αναφορές σε Τουρκία, νεκρή ζώνη και νέες στρατηγικές συνεργασίες

Πολύ σημαντική χαρακτήρισε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης τη συνάντηση των ηγετών της ΕΕ με ηγέτες κρατών της περιοχής, κατόπιν σχετικής πρόσκλησης της Κυπριακής Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE