Πασίγνωστη Ελληνίδα: «Καιρός ήταν να σταματήσει η Μενεγάκη την τηλεόραση - Φτάνει ! Άσε τα νέα παιδιά» - VIDEO

Πασίγνωστη Ελληνίδα: «Καιρός ήταν να σταματήσει η Μενεγάκη την τηλεόραση - Φτάνει ! Άσε τα νέα παιδιά» - VIDEO

Την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη από τον Alpha αλλά και ευρύτερα από το τηλεοπτικό σκηνικό σχολίασε, στην κάμερα του «Έλα χαμογέλα», αγαπημένη ηθοποιός εκφράζοντας μάλιστα τα θερμά της συγχαρητήρια για την απόφαση αυτή της παρουσιάστριας.

Ο λόγος για την Βάνα Μπάρμπα, η οποία δικαιολόγησε την άποψη της για το άνοιγμα θέσεων τόσο στο κομμάτι των παρουσιαστών όσο και σε εκείνο των δημοσιογράφων σε νέα πρόσωπα. 

«Μπράβο της. Πολύ ωραία. Έπρεπε να φύγει» σχολίασε χαρακτηριστικά η Βάνα Μπάρμπα για την απόφαση της Ελένης Μενεγάκη να αφήσει για ένα διάστημα την τηλεόραση. «Κάποια στιγμή οι άθρωποι πρέπει να φεύγουν, να αφήνουν χώρο στους καινούργιους. Η Ελένη Μενεγάκη είναι ένα εξαιρετικό πλάσμα, θα μας λείψει σε όλους, το ωραιότερο πρόσωπο της ελληνικής τηλεόρασης και ένα υπέροχο πλάσμα γεμάτο αγάπη και σεβασμό. Θα μας λείψει, έχει γράψει ιστορία».

«Για μένα, όμως, δεν γίνεται, να είσαι σε μια καρέκλα, το λέω και για δημοσιογράφους αυτό, 30 χρόνια! Οι ίδιοι και οι ίδιοι! 40 χρόνια, έλεος! Φτάνει ρε φίλε! Άσε τα νέα παιδιά να μπούνε» συμπλήρωσε σε έντονο ύφος η δημοφιλής ηθοποιός.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Μεγάλες αλλαγές στο επίδομα τέκνου – 17.000 νέες οικογένειες στους δικαιούχους

ΠτΔ: Μεγάλες αλλαγές στο επίδομα τέκνου – 17.000 νέες οικογένειες στους δικαιούχους

Σημαντικές αλλαγές στο Επίδομα Τέκνου, με αύξηση του ύψους της παροχής και διεύρυνση των εισοδηματικών κριτηρίων, ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, με στόχο την ενίσχυση περισσότερων οικογενειών και ιδιαίτερα της μεσαίας τάξης.

BEST OF TOTHEMAONLINE