Αλλάζει το λογότυπο της 'Αφρίκα' έπειτα από παράπονο φοιτητή από την Αφρική για τη μαϊμού

Αλλάζει το λογότυπο της 'Αφρίκα' έπειτα από παράπονο φοιτητή από την Αφρική για τη μαϊμού

Φεύγει η μαϊμού από το λογότυπο της τ/κ εφημερίδας Αφρίκα, ανακοίνωσε ο διευθυντής της, Σενέρ Λεβέντ, έπειτα από παράπονο Αφρικανού φοιτητή που είχε αποτελέσει αντικείμενο συζήτησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σε μια μακρά ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο κ. Λεβέντ γράφει ότι θεωρεί οργανωμένη την επίθεση που δέχεται η εφημερίδα του για το λογότυπο, λέγοντας ότι στα 23 χρόνια που η Αφρίκα εκδίδεται, δίδει έναν μεγάλο αγώνα ενάντια στο φασισμό, τον ρατσισμό, τον εθνικισμό, την διχοτόμηση της Κύπρου και την κατοχή.
 
Ο Σενέρ Λεβέντ ευχαριστεί όσους στήριξαν την εφημερίδα σε αυτή την επίθεση που δέχθηκε, σημειώνει πως εδώ και 18 χρόνια που γράφει στην ε/κ εφημερίδα «Πολίτης» τους έχει εξηγήσει τι συμβαίνει στο «βορρά» προφανώς, αλλά δεν μπόρεσε να το κάνει για όσους μένουν στο «βορρά».
 
Καταλήγει γράφοντας ότι πήρε την απόφαση να αποχωριστεί από το λογότυπο «την αγαπημένη μου μαϊμουδίτσα έπειτα από 18 χρόνια. Όχι λόγω μιας άδικης πίεσης, έχω μια άλλη πιο καλή έκπληξη. Κάντε υπομονή λίγες μέρες ακόμα», κατέληξε.

Από ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για ΑΤΑ: «Υπάρχουν και δεύτερες και τρίτες επιλογές - Αναλόγως των εξελίξεων θα προχωρήσουμε»

ΠτΔ για ΑΤΑ: «Υπάρχουν και δεύτερες και τρίτες επιλογές - Αναλόγως των εξελίξεων θα προχωρήσουμε»

Υπάρχουν και δεύτερες και τρίτες επιλογές για την εκτελεστική εξουσία στο θέμα της ΑΤΑ, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφέροντας πως η απόφαση των εργοδοτικών οργανώσεων ν’ απορρίψουν το προσχέδιο μόνιμης συμφωνίας για την Αυτόματη Τιμαριθμική Αναπροσαρμογή της κυβέρνησης «σίγουρα δεν είναι θετική». Ωστόσο, δεν θέλησε ν’ αποκαλύψει ποιες είναι αυτές ο επιλογές, ενώ σημείωσε πως  το κείμενο που διαβάστηκε την Κυριακή στις εργοδοτικές οργανώσεις ήταν το ίδιο με αυτό στις συντεχνίες τη Δευτέρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE