Διαδικτυακή επίθεση στον Άθω Αντωνιάδη του ΔΗΚΟ για αβαντάρισμα στο... ΑΚΕΛ

Διαδικτυακή επίθεση στον Άθω Αντωνιάδη του ΔΗΚΟ για αβαντάρισμα στο... ΑΚΕΛ

Σε μια ανάρτηση που συζητείται στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, προέβη ο Γενικός Γραμματέας του ΔΗΚΟ, Άθως Αντωνιάδης.

Ο λόγος δεν είναι τόσο η ουσία της ανάρτησης, αλλά οι ενδεχόμενες πολιτικές της προεκτάσεις.

Ο Άθως Αντωνιάδης με την ανάρτησή του αναφέρεται σε άρθρο του δημοσιογράφου Λάμπρου Καούλλα, το οποίο κάνει λόγο για ανάγκη αλλαγής του λογοτύπου του Λαϊκού Καφεκοπτείου καθώς παρουσιάζει ακόμη έναν «μαύρο δούλο» να σερβίρει καφέ.

Σημειώνεται ότι το εν λόγω λογότυπο είναι το ίδιο από την ίδρυση του Λαϊκού Καφεκοπτείου.

Φυσικά, ο Άθως Αντωνιάδης σε απαντήσεις του ξεκαθαρίζει πώς η ανάρτησή του δεν απευθύνεται στον δημοσιογράφο, αλλά «στα κομματικά τρολλ που πανικόβλητα προσπαθούν να κάνουν ‘θέμα’».

 

 

Αυτό που είναι ενδιαφέρον, είναι οι απαντήσεις διάφορων άλλων χρηστών του Twitter, οι οποίοι κάνουν λόγο για ύποπτο αβαντάρισμα ΔΗΚΟϊκών στελεχών, στο ΑΚΕΛ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE