Αδέρφια απεβίωσαν στην κατεχόμενη Κύπρο – Η αυτοψία στη χώρα τους… προκαλεί υπόνοιες για δολοφονία -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Αδέρφια απεβίωσαν στην κατεχόμενη Κύπρο – Η αυτοψία στη χώρα τους… προκαλεί υπόνοιες για δολοφονία -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Υπό μυστήριες συνθήκες απεβίωσαν δυο αδέρφια 20 και 25 ετών στην κατεχόμενη Κύπρο, σύμφωνα με μέσο ενημέρωσης του εξωτερικού.

Όπως μεταδίδει το ιορδανικό Roya News, πρόκειται για τους Νάσερ Σαμπρί Ισμαΐλ Αλ-Σαρκάβι και Μουχάμαντ Σαμπρί Ισμαΐλ Αλ-Σαρκάβι, αντίστοιχα.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στο δημοσίευμα, οι δυο τους εντοπίστηκαν στις 5 Ιουνίου νεκροί στο διαμέρισμά τους από τις ψευδοαρχές.

Με βάση πάντα με το σχετικό δημοσίευμα, σε αυτοψία που έγινε επί των σορών τους εντός της ημέρας στην Ιορδανία προκύπτει ότι υπάρχουν υπόνοιες για εγκληματική ενέργεια.

Επικαλούνται δηλώσεις του Δρ Αντανάν Αμπάς, ο οποίος εντόπισε μαζί με άλλους συναδέλφους του, με τους οποίους διενήργησαν την αυτοψία, σημάδια φυσικής βίας. Στο ρεπορτάζ γίνεται λόγος για ασφυξία και μώλωπες.

«Η επιτροπή ζήτησε επίσημες ιατρικές εκθέσεις από την 'Βόρεια Κύπρο' και η ιατροδικαστική υπηρεσία (σημ. της Ιορδανίας) θα υποβάλει λεπτομερή έκθεση για την αυτοψία στις αρμόδιες αρχές ώστε να προχωρήσουν οι ενέργειες για διερεύνηση» καταλήγει το ρεπορτάζ.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Ήμασταν όλοι κάτω από τα τραπέζια» – Η συγκλονιστική μαρτυρία Κύπριου από την επίθεση κατά του Τραμπ

«Ήμασταν όλοι κάτω από τα τραπέζια» – Η συγκλονιστική μαρτυρία Κύπριου από την επίθεση κατά του Τραμπ

Συγκλονιστικές στιγμές έζησε ο Κύπριος ανταποκριτής του Omega στην Ουάσιγκτον, Μιχάλης Ιγνατίου, ο οποίος βρισκόταν στην αίθουσα του δείπνου των ανταποκριτών τη στιγμή της ένοπλης επίθεσης κατά του Ντόναλντ Τραμπ.

BEST OF TOTHEMAONLINE