«Βροχή» τα κρούσματα κορωνοϊού, αναβολές σε Ρωσία και Ουκρανία!

«Βροχή» τα κρούσματα κορωνοϊού, αναβολές σε Ρωσία και Ουκρανία!

 

Άνω – κάτω έχουν γίνει τα πρωταθλήματα της Ρωσίας και της Ουκρανίας, αφού τα κρούσματα κορωνοϊού σε παίκτες είναι όλο και περισσότερα. Στην Ρωσία μετά την λαϊκή κατακραυγή που προκάλεσε το 10-1 της Σότσι απέναντι στην Ροστόφ που παρατάχθηκε με εφήβους, μιας και η ανδρική ομάδα μπήκε σε καραντίνα, η συνταγή άλλαξε.

Η Ντιναμό Μόσχας ανακοίνωσε τρια θετικά δείγματα παικτών της (Κλίντον Ν’Ζιέ και Σαρλ Καμπορέ, Σεμπάστιαν Σιμάνσκι) κάτι που οδήγησε την λίγκα σε αναβολή της εκτός έδρας αναμέτρησης της με την Κράσνονταρ για την 23η αγωνιστική που ήταν να διεξαχθεί το απόγευμα της Κυριακής.

Οι παίκτες μπήκαν σε 14ήμερη καραντίνα, ενώ η υπόλοιπη ομάδα και το προπονητικό επιτελείο βρίσκεται κλεισμένη στο προπονητικό κέντρο του συλλόγου από το μεσημέρι του Σαββάτου.

Σε ότι αφορά την Ουκρανία δύο παίκτες της Ολιμπίκ Ντόνετσκ βρέθηκαν θετικοί το Σάββατο, κάτι που οδήγησε σε αναβολή την αναμέτρηση της Κυριακής με την Καρπάτι Λβιβ. Αυτό σημαίνει ότι είναι το τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι της Καρπάτι που αναβάλλεται αφού αρκετές ημέρες νωρίτερα ο σύλλογος είχε ανακοινώσει 25 θετικά δείγματα ανάμεσα στις τάξεις του.

Πηγή: Sdna.gr

The post «Βροχή» τα κρούσματα κορωνοϊού, αναβολές σε Ρωσία και Ουκρανία! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ιδού αναλυτικά τα οχτώ μέτρα-«ανάσα» από τον ΠτΔ: Απαλλαγή ΦΠΑ, μειώσεις σε ρεύμα και καύσιμα - Όσα περιλαμβάνει το πακέτο

Ιδού αναλυτικά τα οχτώ μέτρα-«ανάσα» από τον ΠτΔ: Απαλλαγή ΦΠΑ, μειώσεις σε ρεύμα και καύσιμα - Όσα περιλαμβάνει το πακέτο

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ανακοίνωσε σήμερα  δέσμη οκτώ μέτρων για τη στήριξη των Κυπρίων πολιτών και της οικονομίας, ως απάντηση στις επιπτώσεις που προκαλεί η πολεμική κρίση στη Μέση Ανατολή.

BEST OF TOTHEMAONLINE