Δίνει 60 εκατ. ευρώ για Κουλιμπαλί!

Δίνει 60 εκατ. ευρώ για Κουλιμπαλί!

Η Νάπολι δεν προτίθεται να παραχωρήσει τον Καλιντού Κουλιμπαλί με λιγότερα από 100 εκατ. ευρώ.

Τον παρτενέρ του Βίρτζιλ Φαν Ντάικ στο κέντρο της άμυνας αναζητά η Λίβερπουλ και φαίνεται πως έχει βρει τον εκλεκτό της.

Ο λόγος για τον Καλιντού Κουλιμπαλί της Νάπολι, με τον Γιούργκεν Κλοπ να έχει βάλει στο… μάτι τον Σενεγαλέζο στόπερ. Μάλιστα σύμφωνα με την «corriere dello sport» η Λίβερπουλ φέρεται να έχει καταθέσει πρόταση ύψους 60 εκατ. ευρώ.

Πρόταση η οποία δεν καλύπτει τις απαιτήσεις της Νάπολι. Οι «παρτενοπέι» φαίνεται πως δεν… ψήνονται να κατέβουν από τα 100 εκατ. ευρώ που ζητάνε για τον Κουλιμπαλί και οι δύο ομάδες πιθανότατα θα ανανεώσουν τις διαπραγματεύσεις τους τις επόμενες ημέρες.

Πηγή: Sport-fm.gr

The post Δίνει 60 εκατ. ευρώ για Κουλιμπαλί! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: ΗΠΑ και Ισραήλ επιτέθηκαν στο Ιράν – Για τραγωδία με 51 νεκρές μαθήτριες από βόμβες σε δημοτικό μιλά η Τεχεράνη

LIVE: ΗΠΑ και Ισραήλ επιτέθηκαν στο Ιράν – Για τραγωδία με 51 νεκρές μαθήτριες από βόμβες σε δημοτικό μιλά η Τεχεράνη

Αναφορές για έκρηξη που ακούστηκε στην πρωτεύουσα του Ιράν, την Τεχεράνη, αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ επικαλούμενα μαρτυρίες αυτοπτών, την ίδια ώρα σειρήνες ήχησαν στο Ισραήλ, καθώς οι αρχές προειδοποίησαν για «την πιθανότητα εκτόξευσης πυραύλων». Λίγη ώρα αργότερα το Ισραήλ ανακοίνωσε προληπτικό πλήγμα κατά του Ιράν, ενώ όπως μετέδωσε ο απεσταλμένος του ΕΤnews στο Τελ Αβίβ, Γιώργος Σιδέρης ο Υπουργός Άμυνας Ίσραελ Κατζ κήρυξε ειδική και άμεση κατάσταση έκτακτης ανάγκης σε όλη τη χώρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE