Πιθανό το άμεσο διαζύγιο με Δώνη!

Πιθανό το άμεσο διαζύγιο με Δώνη!

 

Έντονη δυσαρέσκεια προκάλεσαν οι δηλώσεις του Γιώργου Δώνη στο συνδρομητικό κανάλι αμέσως μετά το τέλος του ντέρμπι με τον Ολυμπιακο, στον μεγαλομέτοχο του Παναθηναϊκού, Γιάννη Αλαφούζο.

Όπως ανέφερε ο Βασίλης Παπαθεοδώρου στην εκπομπή του Open «Tottal Football», αυτό έχει ως συνέπεια, ο εφοπλιστής να σκέφτεται πλέον πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο του άμεσου διαζυγίου με τον Έλληνα τεχνικό. Μάλιστα, τούτη την ώρα αυτό φαντάζει και ως το επικρατέστερο σενάριο.

Να σημειωθεί, πως έντονη δυσαρέσκεια είχε προκαλέσει στις τάξεις της διοίκησης του Παναθηναϊκού και η παρουσία του Γιώργου Δώνη στον τηλεοπτικό σταθμό Mega πριν από μια εβδομάδα. Έτσι, σήμερα το κλίμα για τον Έλληνα προπονητή έγινε ακόμα πιο βαρύ.

Κλείνοντας, να αναφέρουμε πως και η αποχώρηση του Χρήστου Δώνη από τον Παναθηναϊκό πριν το τέλος των πλέι οφ, το συμβόλαιο του οποίου ολοκληρώνεται στις 30/6, μαρτυρά πως η σχέση της οικογένειας Δώνη με τον σύλλογο έχει διαρραγεί.

Πηγή: Sdna.gr

The post Πιθανό το άμεσο διαζύγιο με Δώνη! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Νέα προοπτική στο Κυπριακό, 52 χρόνια μετά την εισβολή - «Το status quo δεν μπορεί να είναι το μέλλον μας»

ΠτΔ: Νέα προοπτική στο Κυπριακό, 52 χρόνια μετά την εισβολή - «Το status quo δεν μπορεί να είναι το μέλλον μας»

Πενήντα δύο χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τη δεύτερη φάση της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να τονίζει ότι ο τερματισμός της κατοχής, η απελευθέρωση και η επανένωση της πατρίδας παραμένουν ύψιστη εθνική προτεραιότητα.

BEST OF TOTHEMAONLINE