Κυπριακά Ταχυδρομεία: Επαναλειτουργούν ταχυδρομικές υπηρεσίες σε 21 προορισμούς

Κυπριακά Ταχυδρομεία: Επαναλειτουργούν ταχυδρομικές υπηρεσίες σε 21 προορισμούς

Τα Κυπριακά Ταχυδρομεία ενημερώνουν το κοινό ότι από τη, Δευτέρα 22 Ιουνίου 2020 αποστέλλεται ταχυδρομείο (όλες οι ταχυδρομικές υπηρεσίες), στους ακόλουθους προορισμούς:

Αυστρία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Γαλλία, Γερμανία, Δανία, Ελβετία, Ελλάδα, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, Ιρλανδία, Ισπανία, Ισραήλ, Ιταλία, Λουξεμβούργο, Μεγάλη Βρετανία, Νορβηγία, Ουγγαρία, Ουκρανία, Ολλανδία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Σλοβακία, Σουηδία, Τσεχία, Φιλανδία.

Υπενθυμίζουμε τους πελάτες μας ότι η διακίνηση του ταχυδρομείου δεν γίνεται κάτω από ομαλές συνθήκες. Ως εκ τούτου, η μεταφορά, η διακίνηση, η διαχείριση και η παράδοση των αντικειμένων στις χώρες προορισμού γίνεται με καθυστέρηση.

Σας πληροφορούμε, επίσης, ότι καταβάλλονται προσπάθειες να εξυπηρετηθούν και άλλοι προορισμοί οι οποίοι θα ανακοινωθούν όταν καταστεί δυνατή η αποστολή ταχυδρομείου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επιμένει ο Τατάρ: «Δεν τίθεται ζήτημα να αποδεχτώ συνέχιση των συνομιλιών από το Κραν Μοντανά»

Επιμένει ο Τατάρ: «Δεν τίθεται ζήτημα να αποδεχτώ συνέχιση των συνομιλιών από το Κραν Μοντανά»

Σε νέα συνέντευξή του, αυτή τη φορά στο αντιπολιτευόμενο πρακτορείο ειδήσεων ΑΝΚΑ, ο Ερσίν Τατάρ επανέλαβε ότι δεν τίθεται θέμα να συνεχίσει από το Κραν Μοντανά και υποστήριξε ότι το αίτημα για συνέχιση των διαπραγματεύσεων από το σημείο όπου είχαν διακοπεί δεν προήλθε από τον Γενικό Γραμματέα Γκουτέρες αλλά από τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE