ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κυπριανού για διακοπή: «Θα είναι διαφορετικό το πρωτάθλημα…»

Κυπριανού για διακοπή: «Θα είναι διαφορετικό το πρωτάθλημα…»

Ο Δημήτρης Κυπριανού, με δηλώσεις του στον Super Sport Fm 104.0 αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην ανανέωση του συμβολαίου του με τον Εθνικό Άχνας αλλά και για την διακοπή τονίζοντας πως θα είναι διαφορετικό το πρωτάθλημα.

Όλα όσα είπε: 

Για την ανανέωση με τον Εθνικό: «Έχω ανανεώσει για ακόμα ένα χρόνο. Ήταν επιθυμία και των δύο. Όπως είπα ξανά στην δεύτερη συνάντηση κανονίστηκαν όλα και έβαλα την υπογραφή μου. Εξάλλου η πρώτη συνάντηση ήταν για την περσινή σεζόν, άρα σε μια συνάντηση τα βρήκαμε».

Αν θα ήθελε συμβόλαιο με περισσότερα χρόνια: «Κάναμε για ένα χρόνο συμβόλαιο και βλέπουμε. Αυτό συμφωνήσαμε».

Είσαι ευχαριστημένος; «Γενικά είμαι ευχαριστημένος και από την δική μυ παρουσία και από της ομάδας. Πάτα δίνω τον καλύτερο μου εαυτό. Και τη νέα χρονιά περιμένουμε να έχουμε μια υγιή σεζόν και να πάνε όλα καλά για εμένα και την ομάδα».

Για το μέλλον του: «Ηλικιακά η φετινή και η επόμενη χρονιά είναι σημαντικές. Αν δεν κάνω καλές σεζόν μετά θα είναι δύσκολο να μπορέσω να κρατηθώ σε αυτό το επίπεδο. Ελπίζω όλα να πάνε καλά. Όλοι θέλουμε ένα καλύτερο συμβόλαιο σε μια πιο μεγάλη ομάδα. Μακάρι ο Θεός να με βοηθήσει να τα καταφέρω».

Για το ότι η ομάδα άρχισε καλά τη σεζόν αλλά μετά «έπεσε»: «Αρχίσαμε καλά την σεζόν, ήμασταν στις πρώτες θέσεις αλλά θυμάμαι ότι λέγαμε ότι ο στόχος είναι η παραμονή. Αυτό θέσαμε από την αρχή ξέροντας ότι θα ήταν δύσκολο το πρωτάθλημα. Με τον Γιώτη κάναμε καλή πορεία αλλά πάντα υπάρχουν σκαμπανεβάσματα. Η διοίκηση έκανε μια αλλαγή. Μέχρι να μπούμε στην φιλοσοφία του νέου προπονητή θέλαμε χρόνο και όταν μπήκαμε ήρθαν και τα αποτελέσματα. Πήραμε ένα καλύτερο δρόμο και τότε σταμάτησε το πρωτάθλημα».

Για την διακοπή και την αποχή: «Είναι πρωτόγνωρο αυτό. Πέντε μήνες αποχή και δεν ξέρουμε πως θα αντιδράσει ο οργανισμός ενός ποδοσφαιριστή. Αλλάζουν την προετοιμασία και οι γυμναστές. Θα είναι ένα διαφορετικό πρωτάθλημα και με 14 ομάδες. Τα μπάτζετ έχουν μειωθεί και πιστεύω ότι θα μειωθεί και η ψαλίδα ανάμεσα σε μικρούς και μεγάλους. Του χρόνου θα έχουμε περισσότερες εκπλήξεις σε σχέση με φέτος. Από την στιγμή που θα πέσουν τέσσερις ομάδες αναγκαστικά θα πρέπει να προσπαθείς για να παίρνεις βαθμούς από όλους τους αντιπάλους».

Για το γεγονός πως ο Εθνικός στηρίζει τους Κύπριους παίκτες: «Η διοίκηση και ο πρόεδρος το είπε πολλές φορές ότι στηρίζει τον Κύπριο ποδοσφαιριστή και το κάνει και στην πράξη. Για έναν Κύπριο ποδοσφαιριστή ο Εθνικός είναι ο καλύτερος προορισμός για να παίξει μπάλα. Υπάρχει οικογενειακό περιβάλλον και όλα τα εφόδια για έναν Κύπριο να βγάλει τον καλύτερο του εαυτό. Το είδα και από τον εαυτό μου. Με βοήθησε πολύ ο Εθνικός».

The post Κυπριανού για διακοπή: «Θα είναι διαφορετικό το πρωτάθλημα…» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΥΠΕΞ: Σημαντικά μηνύματα για Κυπριακό στο Ψήφισμα για το Βαρώσι

ΥΠΕΞ: Σημαντικά μηνύματα για Κυπριακό στο Ψήφισμα για το Βαρώσι

Το Υπουργείο Εξωτερικών χαιρετίζει την υιοθέτηση Ψηφίσματος από την Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης, με το οποίο καλεί για την άμεση επιστροφή της περίκλειστης πόλης των Βαρωσίων στους νομίμους κατοίκους της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top