«Κρατάει» Βερτόνγκεν… λίγο ακόμα!

«Κρατάει» Βερτόνγκεν… λίγο ακόμα!

Αν και φέρεται να βρίσκεται κοντά στη Ρόμα, ο Γιαν Βερτόνγκεν θα συνεχίσει στην Τότεναμ μέχρι και το φινάλε της φετινής σεζόν δίχως να βιάζεται ν’ αποχωρήσει… Μαζί του και ο Μισέλ Βορμ.

Τα «σπιρούνια» ανακοίνωσαν πως τόσο ο Βέλγος αμυντικός, όσο και ο Ολλανδός τερματοφύλακας θα ολοκληρώσουν τη θητεία τους στο κλαμπ στο φινάλε της φετινής, ιδιαίτερης και πολύ περίεργης ποδοσφαιρικής χρονιάς.

Τα συμβόλαιά τους έληγαν στο τέλος του μήνα, όπως, επεκτάθηκαν μέχρι και τα τέλη του Ιουλίου, ώστε να είναι διαθέσιμοι αμφότεροι αν χρειαστούν, στα εναπομείναντα ματς της Τότεναμ στη φετινή Premier League.

Την ίδια στιγμή, πάντως, ο Γιαν Βερτόνγκεν φέρεται να βρίσκεται αρκετά κοντά στη Ρόμα για να συνεχίσει την καριέρα του…

Πηγή: Gazzetta.gr

The post «Κρατάει» Βερτόνγκεν… λίγο ακόμα! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Συνεδριάζει το Εθνικό στη Γενεύη ενόψει της Άτυπης Διευρυμένης Συνάντησης για Κυπριακό - Δείτε φωτογραφίες

Συνεδριάζει το Εθνικό στη Γενεύη ενόψει της Άτυπης Διευρυμένης Συνάντησης για Κυπριακό - Δείτε φωτογραφίες

Ξεκίνησε στις 12.10 στη Γενεύη, η συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, ενόψει της έναρξης των εργασιών της Άτυπης Διευρυμένης Συνάντησης για το Κυπριακό, με δείπνο που θα παραθέσει το βράδυ της Δευτέρας ΓΓ των ΗΕ προς τις αντιπροσωπείες των μερών που συμμετέχουν στη συνάντηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE