«Κρατάει» Βερτόνγκεν… λίγο ακόμα!

«Κρατάει» Βερτόνγκεν… λίγο ακόμα!

Αν και φέρεται να βρίσκεται κοντά στη Ρόμα, ο Γιαν Βερτόνγκεν θα συνεχίσει στην Τότεναμ μέχρι και το φινάλε της φετινής σεζόν δίχως να βιάζεται ν’ αποχωρήσει… Μαζί του και ο Μισέλ Βορμ.

Τα «σπιρούνια» ανακοίνωσαν πως τόσο ο Βέλγος αμυντικός, όσο και ο Ολλανδός τερματοφύλακας θα ολοκληρώσουν τη θητεία τους στο κλαμπ στο φινάλε της φετινής, ιδιαίτερης και πολύ περίεργης ποδοσφαιρικής χρονιάς.

Τα συμβόλαιά τους έληγαν στο τέλος του μήνα, όπως, επεκτάθηκαν μέχρι και τα τέλη του Ιουλίου, ώστε να είναι διαθέσιμοι αμφότεροι αν χρειαστούν, στα εναπομείναντα ματς της Τότεναμ στη φετινή Premier League.

Την ίδια στιγμή, πάντως, ο Γιαν Βερτόνγκεν φέρεται να βρίσκεται αρκετά κοντά στη Ρόμα για να συνεχίσει την καριέρα του…

Πηγή: Gazzetta.gr

The post «Κρατάει» Βερτόνγκεν… λίγο ακόμα! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο πιο κρίσιμος γύρος επαφών Ολγκίν: Ρευστό σκηνικό, υψηλές ταχύτητες και νέες ισορροπίες στο Κυπριακό

Ο πιο κρίσιμος γύρος επαφών Ολγκίν: Ρευστό σκηνικό, υψηλές ταχύτητες και νέες ισορροπίες στο Κυπριακό

Σε μια από τις πιο πυκνές διπλωματικά περιόδους των τελευταίων ετών εισέρχεται το Κυπριακό, με την προσωπική απεσταλμένη του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, να ετοιμάζεται για την καθοδική της επίσκεψη στον νησί στις αρχές Δεκεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE