Έτοιμη για Πλάτρες η «Κυρία» – Τα ΔΥΝΑΤΑ τεστ που ΕΚΛΕΙΣΕ απέναντι σε ομάδες της BIG 6 (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)

Έτοιμη για Πλάτρες η «Κυρία» – Τα ΔΥΝΑΤΑ τεστ που ΕΚΛΕΙΣΕ απέναντι σε ομάδες της BIG 6 (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)

Ανακοίνωση εξέδωσε η Ανόρθωση όπου ενημερώνει για την καλοκαιρινή προετοιμασία της ομάδας.

Αναλυτικά:

«Την έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας μας για τη σεζόν 2020-21 σηματοδοτεί η σημερινή πρώτη συνάντηση των ποδοσφαιριστών και του τεχνικού τιμ στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Από εκεί και πέρα, την Τρίτη η ομάδα θα αναχωρήσει για τις Πλάτρες, εκεί όπου θα παραμείνει μέχρι και το τέλος του μήνα. Στην συνέχεια, το στάδιο της προετοιμασίας θα μεταφερθεί σε Κακοπετριά, Λάρνακα («Αντώνης Καράς»), για να ολοκληρωθεί στις Πλάτρες, πριν η ομάδα επιστρέψει ξανά στο «Αντώνης Καράς», μπαίνοντας στην τελική ευθεία ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος.

Έχουν μέχρι στιγμής προγραμματιστεί τρεις φιλικοί αγώνες, απέναντι σε Απόλλωνα * (18 Ιουλίου), ΑΠΟΕΛ (2 Αυγούστου) και ΑΕΛ (8 Αυγούστου), χωρίς να αποκλείεται η διευθέτηση επιπλέον φιλικών παιχνιδιών και με άλλες ομάδες.

* Εκκρεμεί επιβεβαίωση την ημερομηνίας.

** Όλες οι προπονήσεις θα πραγματοποιούνται κεκλεισμένων των θυρών

Καλή Αρχή στο δύσκολο αγώνα για την κορυφή!».

The post Έτοιμη για Πλάτρες η «Κυρία» – Τα ΔΥΝΑΤΑ τεστ που ΕΚΛΕΙΣΕ απέναντι σε ομάδες της BIG 6 (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για διορισμό Χαν: «Γνωρίζει το Κυπριακό...θα βοηθήσει στις διαπραγματεύσεις και στην επίλυση» - Πότε αναμένεται να έρθει η Ολγκίν

ΠτΔ για διορισμό Χαν: «Γνωρίζει το Κυπριακό...θα βοηθήσει στις διαπραγματεύσεις και στην επίλυση» - Πότε αναμένεται να έρθει η Ολγκίν

Η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό θα βρίσκεται στην Κύπρο αμέσως μετά το δεύτερο δεκαήμερα Μαΐου, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος εξέφρασε ευχαριστίες προς την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τον διορισμό Ειδικού Απεσταλμένου για το Κυπριακό, σημειώνοντας ότι ο ίδιος το γνώριζε εδώ και καιρό. 

BEST OF TOTHEMAONLINE