ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Φήμες για κόσμο και κοσμάκη – «Ο Λέο Σβέχλεν έλυσε το συμβόλαιο του και ο λόγος είναι και Ελληνικός…»

Φήμες για κόσμο και κοσμάκη – «Ο Λέο Σβέχλεν έλυσε το συμβόλαιο του και ο λόγος είναι και Ελληνικός…»

Καθημερινά οι πληροφορίες πέφτουν με τη μορφή καταιγίδας. Πριν όμως, οι ειδήσεις γίνουν ανακοινώσεις, έχουν ξεκινήσει από το επίπεδο της φημολογίας.

Εδώ, κάθε μέρα, στο newsroom του SDNA, σταχυολογούμε για εσάς, τα μεγάλα ή τα ψιλά γράμματα ειδήσεων που δημοσιεύονται ή κυκλοφορούν και σας τα παραδίδουμε στην… πόρτα. Έτσι θα έχετε πλήρη εικόνα για όσα παίζουν στην αθλητική «πιάτσα» σε επίπεδο μεταγραφών και όχι μόνο φυσικά.

* Δεδομένη η αναζήτηση – σε φάση προτεραιότητας μάλιστα – τερματοφύλακα και δη βασικού στον ΠΑΟΚ. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως φεύγει ο Πασχαλάκης. Δεν το κούνησε ο «Πάσχα» όταν έβλεπε ενδεκάδα με το κιάλι, θα το κάνει τώρα; Το έχει ξεκαθαρίσει άλλωστε, σε κάθε τόνο και προς κάθε ενδιαφερόμενο. Δεν ήθελε, δεν θέλει και δεν θα θελήσει να φύγει. Αλίμονο στον Ζίβκοβιτς… (SPORTIME)

* Ο Ματίας Γιόχανσον, που δεν αγωνίστηκε στο χθεσινοβραδινό ντέρμπι, θα αποχωρήσει την 1η Ιουλίου από τον Παναθηναϊκό. Ο Σκανδιναβός δεξιός μπακ έχει προταθεί σε… κόσμο και κοσμάκη. Μεταξύ άλλων στον Ολυμπιακό και στη Νότιγχαμ Φόρεστ. Όλως τυχαίως, δηλαδή, στις δύο ομάδες του Μαρινάκη. Στην Αγγλία υποστήριζαν ότι η Φόρεστ θα ασχολούνταν σοβαρά με την περίπτωσή του. Από τον Ολυμπιακό δεν προκύπτει το παραμικρό. Το μόνο που κρατάμε είναι ότι έχει προταθεί και… βλέπουμε κατά πόσο θα ασχοληθούν στο λιμάνι μαζί του. (ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ)

* Δύο πραγματάκια μόνο, διευκρινιστικά για τα «τεχνικά» του deal. «Τελειωμένη» υπόθεση από τις γιορτές. Είχαν βουίξει άλλωστε τα Γιάννινα (και γι’ άλλους λόγους). Απαραίτητο να γίνει έτσι, με αγορά δηλαδή, γιατί ο Χριστοβασίλης ο πρεσβύτερος (ο νεότερος είναι αυτός που «έκλεισε» τη συμφωνία) είχε ξεμείνει από ρευστό. Και έπρεπε να πάρει κάτι. Δεν πήρε 300 που γράφτηκε, πήρε όμως σημαντικό μέρος της οφειλής που υπάρχει από τον… Κούτρη! Συν του ότι θα κρατήσει – το πιθανότερο – τον Νικολιά και του χρόνου (και φυσικά η ξεκάθαρη επιλογή στρατοπέδου). Not bad… (SPORTIME)

* Όταν ο Ολιβέιρα έστηνε την μπάλα στην λευκή βούλα, είδε τον Σάσα να δίνει οδηγίες στον Κουέστα να «πέσει» από την δεξιά του πλευρά. Όντως ο Πορτογάλος εκτέλεσε από την δεξιά πλευρά του τερματοφύλακα του Άρη, δηλαδή στην αριστερή γωνία. Όμως ήταν ένα πέναλτι που δεν πιανόταν. Και φεύγοντας προς την σέντρα, ο Ολιβέιρα γελώντας απευθύνθηκε στον Σάσα και του είπε «εντάξει τώρα, το έριξα το πέναλτι εκεί που έλεγες;». Χωρίς ωστόσο να δώσει μαία συνέχεια. (ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ)

* Στην Αργεντινή ασχολήθηκαν αρκετά με το θέμα του 29χρονου αριστερού μπακ, ο οποίος φεύγει από τους «πράσινους» από την 1η Ιουλίου. Οι Αργεντίνοι μιλούσαν για επαφές του Ολυμπιακού με την πλευρά του ποδοσφαιριστή. Συγκεκριμένα, υποστήριζαν ότι οι «ερυθρόλευκοι» έχουν κάνει διερευνητικές επαφές με τον παίκτη, κάτι που ωστόσο δεν επιβεβαιώνεται. Το σίγουρο σε αυτήν την ιστορία είναι πως ο Ινσούα δεν περνάει απαρατήρητος από τον Ολυμπιακό. Είναι ένας παίκτης που τον έχουν στα ραντάρ τους εδώ κι αρκετό καιρό. (ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ)

* Έχω κέφια γι’ αυτό θα μοιραστώ κάτι που μου σφυρίξανε παρότι δεν το έχω τσεκάρει. Ο παλίκαρος λέγεται Λέο Σβέχλεν. Γάλλος αριστερός μπακ, με δυνατότητα να παίξει και στόπερ, στα 31 του, τα τελευταία χρόνια με θητεία σε διάφορες τουρκικές ομάδες, έχει περάσει προ τετραετίας και από την Ανόρθωση. Έλυσε το συμβόλαιο πριν λίγες μέρες με την Γκέζτεπε και όπως μου μεταφέρθηκε ο λόγος είναι και ελληνικός… (SPORTIME)

* Ο Νταμιάν Σιμάνσκι είναι έτοιμος να κλείσει στην ΑΕΚ, καθώς σύμφωνα με τα πολωνικά Μέσα η μεταγραφή του στην «Ένωση»… τελειώνει στο 1 εκατομμύριο ευρώ. (ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ)

* Μεγάλη ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις της ομάδας για την εμφάνιση στο ματς του ΟΑΚΑ, ειδικά αν αναλογιστούμε τις ιδιαίτερες συνθήκες με την αναγκαστική ενδεκάδα και τις τρεις αναγκαστικές αλλαγές στην εξέλιξη του αγώνα. Μεταξύ των παικτών υπήρχαν μεγάλα χαμόγελα μετά το παιχνίδι και παράλληλα εκφράστηκε μεγάλη πίστη ότι με ανάλογη και φυσικά λίγο πιο προσεκτική εμφάνιση το απόγευμα της Τετάρτης, η μεγάλη πρόκρισης στον τελικό του Κυπέλλου θα έρθει. (METROSPORT)

* Ορθώς κυκλοφόρησε (από την… εσωκομματική αντιπολίτευση) πως τελευταία οι σχέσεις Μαρινάκη – Μέντες είναι κάπως. «Παγωμένες» δεν τις λες, σίγουρα όμως δεν είναι και θερμές. Μούτρα περισσότερο κάνει ο ένας στον άλλον, χωρίς να θέλει κανείς να ρίξει τον εγωισμό του. Η ανανέωση, ωστόσο, διετής του Σαμπρί Λαμουσί στον πάγκο της Φόρεστ, δείχνει πως όλα περαστικά είναι. Πελάτης του Πορτογάλου άλλωστε ο Γάλλος τεχνικός… (SPORTIME)

* Προς το τέλος του προχθεσινού αγώνα  είχαμε σύρραξη και ο Ελ Καντουρί ήταν ιδιαίτερα εκνευρισμένος με τον Νέιρα. Ο Φερνάντο Βαρέλα έκανε… κατοστάρι για να τραβήξει μακριά τον Ελ Καντουρί φοβούμενος την κόκκινη κάρτα από τον Φωτιάδη που θα του στερούσε τη συμμετοχή στο ματς της Τετάρτης. Και τα κατάφερε αν και ο Μαροκινός είδε την κίτρινη κάρτα. (METROSPORT)

Πηγή: www.sdna.gr

The post Φήμες για κόσμο και κοσμάκη – «Ο Λέο Σβέχλεν έλυσε το συμβόλαιο του και ο λόγος είναι και Ελληνικός…» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έξαρση κρουσμάτων Covid: Ποια ηλικία έχει την υψηλότερη αθροιστική επίπτωση; Aπαντά ο Καραγιάννης

Βρετανίδα κατάγγειλε τον βιασμό της στην Αγία Νάπα - Οι ισχυρισμοί της 18χρονης και η κατάθεση του υπόπτου

Ζητά ονόματα από την Αννίτα ο Κρις Τριανταφυλλίδης - Ποιοι εργάστηκαν εναντίον του ΔΗΣΥ

Παραίτηση: Πόσο χρόνο προειδοποίησης οφείλει να δώσει ο εργοδοτούμενος στον εργοδότη;

Αυτά τα watersports έχουμε στην Κύπρο – Το ηλικιακό όριο, η επικινδυνότητα και τα…«άσπρα πρόβατα»

Θρήνος για τον 22χρονο μουσικό Σήφη Γιανναράκη που απανθρακώθηκε στα Χανιά - Δείτε φωτογραφίες από το καμένο όχημά του



ΠτΔ για Ολγκίν: «Δεν αναφέρεται σε λύση εκτός του πλαισίου των ΗΕ, αναφέρεται σε μεθοδολογία»

ΠτΔ για Ολγκίν: «Δεν αναφέρεται σε λύση εκτός του πλαισίου των ΗΕ, αναφέρεται σε μεθοδολογία»

Στηρίζουμε την προσπάθεια της κας Ολγκίν, η οποία πιστεύει στο κοινό μέλλον της Κύπρου, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Μοιράσου αυτό το άρθρο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top