Το παρασκήνιο της αποχώρησης της Χαραλαμπίδου από τη Βουλή - «Σοκαριστική, εμετική καταγγελία» -VIDEO

Το παρασκήνιο της αποχώρησης της Χαραλαμπίδου από τη Βουλή - «Σοκαριστική, εμετική καταγγελία» -VIDEO

Αποχώρησε από τη Βουλή διαμαρτυρόμενη η βουλευτής του ΑΚΕΛ, Ειρήνη Χαραλάμπίδου.

Λίγο προηγουμένως αναφερόταν στην «σοκαριστική, εμετική καταγγελία» που έγινε στην κοινοβουλευτική επιτροπή ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Πρόσθεσε ότι «δεν μπορώ να το δεχτώ ούτε ως άνθρωπος, ούτε ως γυναίκα, ούτε ως βουλευτής».

Μάλιστα, η κ. Χαραλαμπίδου ζήτησε έρευνα για το εν λόγω περιστατικό για να καταδειχθούν ευθύνες. Ακολούθως, αποχώρησε από την Βουλή διαμαρτυρόμενη.

Το πιο παρασκήνιο μεταφέρθηκε στην εκπομπή Themaτοφύλακας που μεταδίδεται καθημερινά από το Vouli.TV. Ο δημοσιογράφος του ThemaOnline, Γιώργος Τάττης, μας ενημέρωσε για όλα όσα έγιναν εντός της ημέρας (22/06) στην κοινοβουλευτική επιτροπή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, αλλά και στην επιτροπή Εσωτερικών.

 

Εξάλλου, ο δημοσιογράφος του ThemaOnline Ανδρέας Κόκκινος, ανέλυσε τα βασικότερα σημεία των τοποθετήσεων του Δρ Καραγιάννη στην ιστοσελίδα μας.

Ο τελευταίος, αναφερόμενος στη συνάντηση της δικοινοτικής επιτροπής στο Προεδρικό Μέγαρο, δήλωσε πως έγινε σε φιλικό κλίμα όμως ιδιαίτερα στην πρώτη συνάντηση η αντίστοιχη επιδημιολογική ομάδα έμοιαζε κάπως ‘χειραγωγημένη’ αφού προέβαινε σε συνεχόμενες ερωτήσεις αλλά δεν έδινε ουσιαστικές απαντήσεις για τα δεδομένα ενώ απέφευγε συνεχώς να απαντήσει για το διάνοιγμα των οδοφραγμάτων.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Ξεγύμνωσαν» τις Κεντρικές Φυλακές: Πώς 300.000 απόρρητα έγγραφα κατέληξαν στο σπίτι δεσμοφύλακα

«Ξεγύμνωσαν» τις Κεντρικές Φυλακές: Πώς 300.000 απόρρητα έγγραφα κατέληξαν στο σπίτι δεσμοφύλακα

Ένα σκάνδαλο που προκαλεί σοκ στην κοινή γνώμη και φέρνει στο φως όσα διαδραματίζονταν πίσω από τις κλειστές πόρτες των Κεντρικών Φυλακών, αποκαλύπτεται τις τελευταίες ώρες.