Την ενδυνάμωση των δεσμών ανάμεσα στον Δήμο Στροβόλου και την Μαρωνίτικη Κοινότητα, συζήτησαν Δήμαρχος και Γ. Μούσα

Την ενδυνάμωση των δεσμών ανάμεσα στον Δήμο Στροβόλου και την Μαρωνίτικη Κοινότητα, συζήτησαν Δήμαρχος και Γ. Μούσα

Την ενδυνάμωση των δεσμών ανάμεσα στον Δήμο Στροβόλου και την Μαρωνίτικη Κοινότητα, συζήτησαν ο Δήμαρχος Στροβόλου Ανδρέας Παπαχαραλάμπους και ο εκπρόσωπος της κοινότητας των Μαρωνιτών στη Βουλή των Αντιπροσώπων, Γιαννάκης Μούσα, σε συνάντηση τους στο Δημοτικό Μέγαρο Στροβόλου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Στροβόλου, η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε σε κλίμα συμπόρευσης και αγαστής συνεργασίας, όπου και ανταλλάγησαν απόψεις και ιδέες με στόχο την ενδυνάμωση των δεσμών ανάμεσα στον Δήμο Στροβόλου και την Μαρωνίτικη Κοινότητα, δεδομένου ότι στον Δήμο κατοικεί μεγάλος αριθμός Μαρωνιτών και εδρεύει επίσης η Αρχιεπισκοπή Μαρωνιτών.

Aπό ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Τα Ηνωμένα Έθνη είναι έτοιμα να διευκολύνουν οποιαδήποτε συνάντηση, ανά πάσα στιγμή, δήλωσε την Παρασκευή ο Ειδικός Αντιπρόσωπος του ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο Χασίμ Ντιάν, μετά από συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE