Η πρώτη συνάντηση στην Ανόρθωση για τη νέα σεζόν στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Η πρώτη συνάντηση στην Ανόρθωση για τη νέα σεζόν στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Επίσημη ενημέρωση από την Ανόρθωση αναφέρει…

«Την 1η τους συνάντηση ενόψει της έναρξης της προετοιμασίας είχαν σήμερα ποδοσφαιριστές και τεχνικό τιμ στο Στάδιο Αντώνης Παπαδόπουλος.

Από την Τρίτη, η ομάδα αναχωρεί για Πλάτρες για το πρώτο στάδιο πρετοιμασίας».

Διαβάστε επίσης: 

Έτοιμη για Πλάτρες η «Κυρία» – Τα ΔΥΝΑΤΑ τεστ που ΕΚΛΕΙΣΕ απέναντι σε ομάδες της BIG 6 (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)

The post Η πρώτη συνάντηση στην Ανόρθωση για τη νέα σεζόν στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.