To… ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ για Ουζόχο

To… ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ για Ουζόχο

Ο Πρόδρομος Πετρίδης, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Άλφα, «Alpha Eνημέρωση», παραδέχτηκε πως ο Φρανσίς Ουζόχο είναι μια περίπτωση τερματοφύλακα που μελετούν στον ΑΠΟΕΛ, ενώ χαριτολογώντας είπε πως έκαναν το λάθος να μην τον αποκτήσουν πέρσι.

Η επισήμανση του:

«Είμαστε στα τελικά στάδια να υπογράψουμε με τον Πορτογάλο. Για δεύτερη περίπτωση, έχουμε 2-3 περιπτώσεις. Μέσα σε αυτούς είναι και ο Ουζόχο. Όμως υπάρχει πρόβλημα με τη Λα Κορούνια. Κάναμε το λάθος να μην τον πάρουμε πέρσι τον Ουζόχο (σ.σ. γέλια). Μιλάμε με τους μάνατζερ του».

The post To… ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ για Ουζόχο appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βρετανικές Βάσεις: Διάλογος με το Λονδίνο ή προεκλογική σύγκρουση - Επιλέγει χαμηλούς τόνους η Kυβέρνηση

Βρετανικές Βάσεις: Διάλογος με το Λονδίνο ή προεκλογική σύγκρουση - Επιλέγει χαμηλούς τόνους η Kυβέρνηση

Στο επίκεντρο της πολιτικής επικαιρότητας επανέρχεται το ζήτημα των Βρετανικών Βάσεων, αυτή τη φορά μέσα από τη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου και τις δηλώσεις του Κυβερνητικού Εκπροσώπου που επιχειρούν να χαράξουν τη γραμμή της κυβέρνησης. Την ώρα που η προεκλογική περίοδος για τις βουλευτικές εκλογές ανεβάζει τους τόνους, το θέμα μετατρέπεται σε πεδίο πολιτικής αντιπαράθεσης, με διαφορετικές προσεγγίσεις να συγκρούονται.

BEST OF TOTHEMAONLINE