To… ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ για Ουζόχο

To… ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ για Ουζόχο

Ο Πρόδρομος Πετρίδης, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Άλφα, «Alpha Eνημέρωση», παραδέχτηκε πως ο Φρανσίς Ουζόχο είναι μια περίπτωση τερματοφύλακα που μελετούν στον ΑΠΟΕΛ, ενώ χαριτολογώντας είπε πως έκαναν το λάθος να μην τον αποκτήσουν πέρσι.

Η επισήμανση του:

«Είμαστε στα τελικά στάδια να υπογράψουμε με τον Πορτογάλο. Για δεύτερη περίπτωση, έχουμε 2-3 περιπτώσεις. Μέσα σε αυτούς είναι και ο Ουζόχο. Όμως υπάρχει πρόβλημα με τη Λα Κορούνια. Κάναμε το λάθος να μην τον πάρουμε πέρσι τον Ουζόχο (σ.σ. γέλια). Μιλάμε με τους μάνατζερ του».

The post To… ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ για Ουζόχο appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παραμένει προκλητικός ο Τατάρ - Δεν υπάρχει επιστροφή από πολιτική «δύο κρατών»

Παραμένει προκλητικός ο Τατάρ - Δεν υπάρχει επιστροφή από πολιτική «δύο κρατών»

«Για τη συνεργασία των δύο κρατών πηγαίνω στις διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό», δήλωσε ο Τ/Κ ηγέτης Ερσίν Τατάρ, ισχυριζόμενος ότι δεν υπάρχει επιστροφή από την πολιτική των «δύο κρατών».

BEST OF TOTHEMAONLINE