Επαρχία Πάφου: Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά που εκδηλώθηκε μεταξύ των κοινοτήτων Γιόλου και Σίμου

Επαρχία Πάφου: Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά που εκδηλώθηκε  μεταξύ των κοινοτήτων Γιόλου και Σίμου

Yπό μερικό έλεγχο τέθηκε γύρω στις 15:00 (23/06), η φωτιά που εκδηλώθηκε στις 13:20 σε δύσβατη περιοχή μεταξύ των κοινοτήτων Γιόλου και Σίμου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία και την Πυροσβεστική η φωτιά φέρεται μέχρι στιγμής να κατέκαψε ένα εκτάριο ξηρά χόρτα και άγριας βλάστησης.

Για την πλήρη κατάσβεση της επιχειρούν  δυο πυροσβεστικά ελικόπτερα που εκμισθώνει η Κυπριακή Δημοκρατία καθώς και το αεροπλάνο του Τμήματος Δασών το οποίο βρισκόταν σε περιπολία στην περιοχή.

Επίσης για την κατάσβεση επιχειρούν πέντε πυροσβεστικά οχήματα, τρία της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ένα μικρό όχημα του Τμήματος Δασών και ένα της Υπηρεσίας Θήρας. 

Τις προσπάθειες για κατάσβεση της φωτιάς ενισχύουν και καδενοφόρα που προσπαθούν να δημιουργήσουν πρόσβαση για να μπουν κοντά στο σημείο οι επίγειες δυνάμεις.

Aπό ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ευθείες βολές Λετυμπιώτη σε ΔΗΣΥ - «Ας συνεννοηθούν μεταξύ τους, η σιωπή της Αννίτας θα αποτελεί πολιτική απάντηση»

Ευθείες βολές Λετυμπιώτη σε ΔΗΣΥ - «Ας συνεννοηθούν μεταξύ τους, η σιωπή της Αννίτας θα αποτελεί πολιτική απάντηση»

Με αιχμές κατά του Δημοκρατικού Συναγερμού και του Εκπροσώπου Τύπου του κόμματος, Ονούφριου Κουλλά, τοποθετήθηκε μέσω ανάρτησής του στην πλατφόρμα Χ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, κάνοντας λόγο για απαξιωτικό πολιτικό λόγο και ζητώντας απαντήσεις από την πρόεδρο του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE