ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Να ανοίξουν όλα τα οδοφράγματα, ανέφερε ο Ακιντζί στον Πρόεδρο Αναστασιάδη, γράφει η Κίπρις Ποστασί

Να ανοίξουν όλα τα οδοφράγματα, ανέφερε ο Ακιντζί στον Πρόεδρο Αναστασιάδη, γράφει η Κίπρις Ποστασί

Πρέπει να ανοίξουν όλα τα οδοφράγματα, περιλαμβανομένου του οδοφράγματος της οδού Λήδρας, στη βάση των εισηγήσεων των ειδικών και λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα, ανέφερε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη, ο Τ/κ ηγέτης, Μουσταφά Ακιντζί, κατά την τηλεφωνική τους συνομιλία την Τρίτη, όπου συζήτησαν και το θέμα της διάνοιξης του οδοφράγματος του Λιμνίτη, γράφει η τ/κ εφημερίδα Κίπρις Ποστασί.


Επικαλούμενη πηγές από το γραφείο του Τ/κ ηγέτη, η εφημερίδα γράφει ότι κατά την τηλεφωνική επικοινωνία, το απόγευμα της Τρίτης, ο κ. Ακιντζί ενημέρωσε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα ανοίξει το οδόφραγμα του Λιμνίτη.
 
Η Κίπρις Ποστασί γράφει, επικαλούμενη τις ίδιες πηγές, ότι ο Τ/κ ηγέτης επικοινώνησε μετά το απόγευμα για το θέμα αυτό με την Ειδική Αντιπρόσωπο του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, Ελίζαμπεθ Σπέχαρ, τον «υπεξ» Κουντρέτ Οζερσάι και στην συνέχεια συνομίλησε τηλεφωνικά με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη.
 
Στην συνομιλία των δύο ηγετών, αναφέρεται, ο Μουσταφά Ακιντζί έθεσε στον Πρόεδρο Αναστασιάδη και το θέμα του οδοφράγματος της οδού Λήδρας και του είπε πως ακούγοντας τους ειδικούς της υγείας και λαμβάνοντας τα απαραίτητα μέτρα, πρέπει να ανοίξουν όλα τα οδοφράγματα.
 
Του ανέφερε επίσης ότι το άνοιγμα του οδοφράγματος Λιμνίτη, που είναι επιθυμίας της ε/κ πλευράς, θα επιτευχθεί μέχρι το τέλος της εβδομάδας.
 
Ο κ. Ακιντζί ανέφερε στον Πρόεδρο Αναστασιάδη ότι και οι δύο πλευρές «ανοίγουν προς το εξωτερικό» και γι’ αυτό πρέπει να ενταθούν τα μέτρα στα λιμάνια και τα αεροδρόμια, συνεχίζει το δημοσίευμα.

Αναφέρεται επίσης ότι ο Πρόεδρος Αναστασιάδης εξέφρασε στον Τ/κ ηγέτη την ανησυχία του τόσο για την αύξηση των κρουσμάτων κορωνοϊού στην Τουρκία, όσο και για το ότι δεν έχει δοθεί ακόμη στην Τεχνική Επιτροπή για την Υγεία η επιδημιολογική έκθεση από την τ/κ πλευρά.
 
Η Κίπρις Ποστασί γράφει τέλος ότι ο Τ/κ ηγέτης θα συνεχίσει το επόμενο διάστημα την επικοινωνία με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη όσον αφορά το θέμα της διάνοιξης όλων των οδοφραγμάτων.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top