ΤΖΟΚΕΡ: Οι 5+1 αριθμοί που θα έκαναν κάποιο εκατομμυριούχο – Μισθούς δύο χρόνων για δύο τυχερούς

ΤΖΟΚΕΡ: Οι 5+1 αριθμοί που θα έκαναν κάποιο εκατομμυριούχο – Μισθούς δύο χρόνων για δύο τυχερούς

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης 23/6 η κλήρωση του Τζόκερ αφήνωντας «γλυκόπικρη» γεύση σε δύο παίκτες που δοκίμασαν την τύχη τους.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με τα δεδομένα του ΟΠΑΠ σημειώθηκε νέο τζακποτ και το τυχερό παιχνίδι την Πέμπτη 25/6 αναμένεται να μοιράσει κοντά στα 3.000.000 ευρώ.

Στην κλήρωση με αριθμό 2145 δεν βρέθηκε υπερτυχερός στη 1η κατηγορία, ωστόσο η τύχη «έκλεισε» το μάτι σε δύο δελτία που αναμένεται να κάνουν τους κάτοχούς τους πλουσιότερους κατά 26.878, όσο σχεδόν και οι μισθοί για δύο χρόνια.΄

Οι αριθμοί που έβγαλε η κληρωτίδα ήταν:  3, 11, 29, 33, 44 και τζόκερ ο αριθμός 7

Άλλα 33 δελτία στην 3η κατηγορία (4+1 επιτυχίες) θα 'εξαργυρωθούν' προς 2.500 ευρώ το καθένα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Με «εναλλακτικά σενάρια» και ξεκάθαρο στόχο πάει στη Νέα Υόρκη - «Δεν παραβλέπω τις δυσκολίες»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Με «εναλλακτικά σενάρια» και ξεκάθαρο στόχο πάει στη Νέα Υόρκη - «Δεν παραβλέπω τις δυσκολίες»

Αρκετά εναλλακτικά σενάρια για το πώς θα κινηθεί στο τραπέζι των συζητήσεων, έχει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, όπως ο ίδιος ανέφερε απόψε, σημειώνοντάς ότι ξεκάθαρος στόχος του είναι η επανέναρξη των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE