ΠΑΦΟΣ: Τον σταμάτησαν και προσπάθησε να ξεφύγει – Τεράστια ποσότητα ουσιών και χρήματα βρήκαν πάνω του

ΠΑΦΟΣ: Τον σταμάτησαν και προσπάθησε να ξεφύγει – Τεράστια ποσότητα ουσιών και χρήματα βρήκαν πάνω του

Χειροπέδες σε 39χρονο στην Πάφο, πέρασε η Αστυνομία το βράδυ της Τρίτης 24/06, μετά από εντοπισμό ναρκωτικών ουσιών και χρηματικού ποσού που εντοπίστηκαν στην κατοχή.

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 22:00 το βράδυ (24/06), μέλη της ΥΚΑΝ έκαναν σήμα σε αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε 39χρονος άνδρας στην Πάφο αλλά αυτός δεν σταμάτησε.

Πέντε λεπτά αργότερα η Αστυνομία ανέκοψε την πορεία του 39χρονου και από τις έρευνες εντός του οχήματος εντοπίστηκαν δυο σακουλάκια με δυο γραμμάρια κοκαΐνης, ένα μπουκαλάκι με χάπια (πιθανόν να είναι αναβολικά) και το χρηματικό ποσό τον 1.125 ευρώ.

Στην συνέχεια έγινε έρευνα και στην οικία του 39χρονου όπου εντοπίστηκαν 42 σακουλάκια με  70,5 γραμμάρια κοκαΐνη, 501 χάπια και είκοσι φιαλίδια με υγρή ουσία (πιθανόν αναβολικά).

Η Αστυνομία προχώρησε στην σύλληψη του 39χρονου.

Νεότερη ενημέρωση:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κυπριακό: «Τουρνέ» Ντι Κάρλο σε Αθήνα και Άγκυρα - Στην Άγκυρα το κλειδί για τη διάσκεψη στην Ελβετία

Κυπριακό: «Τουρνέ» Ντι Κάρλο σε Αθήνα και Άγκυρα - Στην Άγκυρα το κλειδί για τη διάσκεψη στην Ελβετία

Στην Αθήνα θα βρίσκεται σήμερα Τετάρτη η Αναπληρώτρια ΓΓ ΟΗΕ, Ρόζμαρι ντι Κάρλο, όπου θα έχει συνάντηση με τον Έλληνα ΥΠΕΞ, Γιώργο Γεραπετρίτη. Η κα Ντι Κάρλο η οποία ολοκλήρωσε τις επαφές της στη Λευκωσία, αναμένεται να συζητήσει με την Ελληνική κυβέρνηση τα βήματα τα οποία θα πρέπει να γίνουν, μέχρι τη διεξαγωγή της άτυπης πενταμερούς, που θα πραγματοποιηθεί τον Μάρτιο, στη Γενεύη.