ΠΑΦΟΣ: Τον σταμάτησαν και προσπάθησε να ξεφύγει – Τεράστια ποσότητα ουσιών και χρήματα βρήκαν πάνω του

ΠΑΦΟΣ: Τον σταμάτησαν και προσπάθησε να ξεφύγει – Τεράστια ποσότητα ουσιών και χρήματα βρήκαν πάνω του

Χειροπέδες σε 39χρονο στην Πάφο, πέρασε η Αστυνομία το βράδυ της Τρίτης 24/06, μετά από εντοπισμό ναρκωτικών ουσιών και χρηματικού ποσού που εντοπίστηκαν στην κατοχή.

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 22:00 το βράδυ (24/06), μέλη της ΥΚΑΝ έκαναν σήμα σε αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε 39χρονος άνδρας στην Πάφο αλλά αυτός δεν σταμάτησε.

Πέντε λεπτά αργότερα η Αστυνομία ανέκοψε την πορεία του 39χρονου και από τις έρευνες εντός του οχήματος εντοπίστηκαν δυο σακουλάκια με δυο γραμμάρια κοκαΐνης, ένα μπουκαλάκι με χάπια (πιθανόν να είναι αναβολικά) και το χρηματικό ποσό τον 1.125 ευρώ.

Στην συνέχεια έγινε έρευνα και στην οικία του 39χρονου όπου εντοπίστηκαν 42 σακουλάκια με  70,5 γραμμάρια κοκαΐνη, 501 χάπια και είκοσι φιαλίδια με υγρή ουσία (πιθανόν αναβολικά).

Η Αστυνομία προχώρησε στην σύλληψη του 39χρονου.

Νεότερη ενημέρωση:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός με πολιτικά μηνύματα; Τα σενάρια για ΔΗΣΥ, ΔΗΚΟ και οι ισορροπίες που καλείται να διαχειριστεί ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ανασχηματισμός με πολιτικά μηνύματα; Τα σενάρια για ΔΗΣΥ, ΔΗΚΟ και οι ισορροπίες που καλείται να διαχειριστεί ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Η συζήτηση για τον επικείμενο ανασχηματισμό, αποκτά ολοένα και μεγαλύτερη ένταση στους πολιτικούς διαδρόμους, τις τελευταίες ημέρες. Παρά το γεγονός ότι ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, επιχείρησε μέσω της συνέντευξής του στην εφημερίδα «Καθημερινή» να υποβαθμίσει το θέμα, οι πληροφορίες, οι εκτιμήσεις και οι πολιτικές αναγνώσεις συνεχίζουν να τροφοδοτούν, ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον παρασκήνιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE