ΛΑΡΝΑΚΑ: Όχημα καρφώθηκε σε δένδρο και έπιασε φωτιά - Στο νοσοκομείο 18χρονος και 15χρονη

ΛΑΡΝΑΚΑ: Όχημα καρφώθηκε σε δένδρο και έπιασε φωτιά - Στο νοσοκομείο 18χρονος και 15χρονη

Σε σοβαρή κατάσταση, φέροντας κατάγματα, νοσηλεύονται τα δύο πρόσωπα που ενεπλάκησαν σε τροχαίο ατύχημα την Τρίτη (24/6) στην Αραδίππου.

Του Άντρου Ιωάννου

Συγκεκριμένα, λίγο μετά το μεσημέρι, όχημα που οδηγούσε 18χρονος με συνοδηγό 15χρονη, παρέκλινε της πορείας του σε χωματόδρομο που οδηγεί στα βοηθητικά γήπεδα της Ομόνοιας Αραδίππου και προσέκρουσε σε ελαιόδενδρο.

Από την σύγκρουση προκλήθηκε πυρκαγιά μετά και από μηχανική βλάβη του αυτοκινήτου, ενώ τα δύο πρόσωπα κατάφεραν να εξέλθουν έγκαιρα από το όχημα. Εκ πρώτης όψεως, το ατύχημα φαίνεται να σημειώθηκε λόγω υψηλής ταχήτητας.

Στο σημείο έσπευσαν δύο πυροσβεστικά οχήματα και ομάδα με όχημα διάσωσης. Οι δύο νεαροί μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας όπου κρατήθηκαν για νοσηλεία.

Σύμφωνα με αστυνομικές πληροφορίες, ο 18χρονος και η 15χρονη φέρουν κατάγματα και κρατούνται στο νοσοκομείο, ωστόσο η κατάσταση τους είναι εκτός κινδύνου. 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Δεν καβγαδίσαμε ποτέ»: Ο Γιώργος Ιακώβου θυμάται άγνωστες στιγμές με τον Γιώργο Βασιλείου - Video

«Δεν καβγαδίσαμε ποτέ»: Ο Γιώργος Ιακώβου θυμάται άγνωστες στιγμές με τον Γιώργο Βασιλείου - Video

Ο Γιώργος Ιακώβου, στενός συνεργάτης του Γιώργου Βασιλείου κατά την πενταετή προεδρία του (1988–1993) και Υπουργός Εξωτερικών, μίλησε στο Δελτίο Ειδήσεων του Alpha, για τη σχέση και τη συνεργασία τους, θυμούμενος τη γνωριμία τους που ξεκίνησε τυχαία και εξελίχθηκε σε μια σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης.