Ανακοινώνει ο Κούσιος το νέο κυβερνητικό σχήμα – Παραμένει Κυβερνητικός Εκπρόσωπος

Ανακοινώνει ο Κούσιος το νέο κυβερνητικό σχήμα – Παραμένει Κυβερνητικός Εκπρόσωπος

Ανακοινώνει ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος στις 13:30 σήμερα Τετάρτη (24/06) ό,τι νεότερο υπάρχει σε σχέση με τον νέο Κυβερνητικό Σχηματισμό, μετά και τις μετακινήσεις Υπουργών των τελευταίων ημερών.

Όπως δήλωσε, δεν αποχωρεί από τη θέση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, διαψεύδοντας δημοσιεύματα που τον ήθελαν να παίρνει Υπουργική θέση.

Ονόματα που ακούγονται για τις νέες θέσεις Υπουργών που ελευθερώθηκαν, είναι αυτά της Έμιλυς Γιολίτη, της Νατάσας Πηλείδου, καθώς και άλλων κυβερνητικών στελεχών, με ιδιαίτερη έμφαση σε εν ενεργεία βουλευτές του ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην καρδιά της διαίρεσης: Η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν περπάτησε στην Πράσινη Γραμμή

Στην καρδιά της διαίρεσης: Η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν περπάτησε στην Πράσινη Γραμμή

Κατά μήκος της Πράσινης Γραμμής στη Λευκωσία, περιηγήθηκε το πρωί της Πέμπτης η Πρόεδρος της Κομισιόν, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, συνοδευόμενη από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη.