ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΚΥπΥ: Συμφωνία με τις Συντεχνίες Νοσηλευτών

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΚΥπΥ: Συμφωνία με τις Συντεχνίες Νοσηλευτών

Ο Οργανισμός Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας (ΟΚΥπΥ) χαιρετίζει την άρση των απεργιακών μέτρων από τις συντεχνίες των νοσηλευτών και εκφράζει ικανοποίηση για την οριστικοποίηση της συμφωνίας, με την οποία του δίνεται η δυνατότητα να επικεντρωθεί σε σημαντικά θέματα που αφορούν την εύρυθμη λειτουργία και την αναβάθμιση των νοσηλευτηρίων, αλλά και των υπηρεσιών υγείας που προσφέρει.

Ο Οργανισμός αναγνωρίζοντας τις ανάγκες σε νοσηλευτικό προσωπικό έχει συμφωνήσει με τις Συντεχνίες των Νοσηλευτών την άμεση πρόσληψη 160 νοσηλευτών καθώς και αριθμό νοσηλευτών που θα προσληφθούν στο εγγύς μέλλον για την κάλυψη διαφόρων άλλων αναγκών που αφορούν την δημιουργία και την λειτουργεία νέων κλινικών.

Έχει επίσης οριστικοποιηθεί η ανεξαρτητοποίηση της Διεύθυνσης Υπηρεσίας Ασθενοφόρων, κάτι που θα βοηθήσει σημαντικά στην αποτελεσματικότητα τόσο των υπηρεσιών που προσφέρει η Διεύθυνση Ασθενοφόρων όσο και των υπηρεσιών που προσφέρονται στα Τμήματα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Οργανισμού.

Ο ΟΚΥπΥ παραμένει προσηλωμένος στη μεγάλη προσπάθεια της αυτονόμησης των Δημόσιων Νοσηλευτηρίων μέσα στο καινούργιο ανταγωνιστικό περιβάλλον που διαμορφώνεται με την εφαρμογή την δεύτερης φάσης του ΓεΣΥ, με πρώτιστους στόχους την αναβάθμιση της ποιότητας νοσηλείας των ασθενών προς ολική ικανοποίηση τους , τη βελτίωση του εργασιακού περιβάλλοντος καθώς και συνέχιση της αναπτυξιακής πορείας του Οργανισμού.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ανθρώπινο μέλος σε παραλία: Ολοκληρώθηκαν οι έρευνες στη θάλασσα - Συνεχίζονται στη ξηρά

Τάφος - Οπλοστάσιο: Ενώπιον Δικαστηρίου οι δύο συλληφθέντες - Δείτε φωτογραφία από τα όπλα που βρήκαν οι Αρχές

Τιμές καυσίμων: Το «παράδοξο» με τα φθηνότερα πρατήρια - Στα ίδια επίπεδα βενζίνη και πετρέλαιο κίνησης - Πίνακες

Κωνσταντίνου και Ελένης: Πόσοι Κύπριοι γιορτάζουν σήμερα - Oι παραλλαγές των ονομάτων και η ιστορία των Αγίων

Στιγμές τρόμου στον Μούτταλο: Άγνωστοι έκλεψαν πάνω από €5.000 - Έριξαν πυροβολισμούς

Adele: Τα συγχαρητήρια που έδωσε δημόσια στην κόρη του συντρόφου της



Θανατηφόρο στη Λάρνακα:  Στη δημοσιότητα το όνομα του 29χρονου μοτοσικλετιστή

Θανατηφόρο στη Λάρνακα: Στη δημοσιότητα το όνομα του 29χρονου μοτοσικλετιστή

Σε οδική σύγκρουση που συνέβη γύρω στις 4.30 χθες το απόγευμα στο δρόμο Μενεού προς Περβόλια στην επαρχία Λάρνακας, έχασε τη ζωή του ο Arun Kumar 29 ετών από την Ινδία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top