Ανανέωσε το συμβόλαιο του και πόζαρε με τον Chief Scouter της ομάδας (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ανανέωσε το συμβόλαιο του και πόζαρε με τον Chief Scouter της ομάδας (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου του Ερμή Αραδίππου:

“Από χθες με την ομάδα μας έχει ανανεώσει για άλλον ένα χρόνο, ένας εξαίρετος ποδοσφαιριστής, αλλά και εξαίρετος χαρακτήρας, ο Παναγιώτης Λοϊζίδης (στην φωτογραφία με τον Chief Scouter της ομάδας μας, κ. Σάββα Σάββα).

Παναγιώτη σου ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΆΝΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΌΣΟ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΉ ΣΟΥ ΖΩΗ, ΌΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ!!”.

The post Ανανέωσε το συμβόλαιο του και πόζαρε με τον Chief Scouter της ομάδας (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρος Χριστοδουλίδης: Οι κινήσεις προς την κοινωνία, το στοίχημα της καθημερινότητας και η αντίστροφη μέτρηση για το 2028

Προεδρος Χριστοδουλίδης: Οι κινήσεις προς την κοινωνία, το στοίχημα της καθημερινότητας και η αντίστροφη μέτρηση για το 2028

Όταν την περασμένη εβδομάδα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος ανακοίνωσε, ότι το Γραφείο της Επιτρόπου του Πολίτη, προχωρεί στη διοργάνωση ειδικής συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, στην οποία νέοι και νέες θα αναλάβουν συμβολικά τον ρόλο υπουργών και θα παρουσιάσουν τις δικές τους προτάσεις, η κυβέρνηση έστειλε ένα μήνυμα με σαφή πολιτικό συμβολισμό: οι νέοι πρέπει να έχουν φωνή εκεί όπου λαμβάνονται οι αποφάσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE