ΛΕΜΕΣΟΣ: Καλά νέα για την 15χρονη Νικολέττα που έψαχναν εδώ και έξι μέρες- Καλά στην υγεία της

ΛΕΜΕΣΟΣ: Καλά νέα για την 15χρονη  Νικολέττα που έψαχναν εδώ και έξι μέρες- Καλά στην υγεία της

Τέλος στην αγωνία φίλων και συγγενών της ανήλικης, καθώς όπως ενημερώνει η Αστυνομία η 15χρονη εντοπίστηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, η 15χρονη, τα ίχνη της οποίας είχαν χαθεί από τις 18 Ιουνίου, επέστρεψε στο σπίτι της και είναι καλά στην υγεία της.

Σχετική ενημέρωση της Αστυνομίας αναφέρει: Αναφορικά με ανακοίνωση που αφορούσε 15χρονη που απουσίαζε από το χώρο διαμονής της στη Λεμεσό, αυτή εντοπίστηκε και είναι καλά στην υγεία της. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - Σε κλίμα έντασης η συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν, στο προσκήνιο οι αλληλοκατηγορίες

VIDEO - Σε κλίμα έντασης η συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν, στο προσκήνιο οι αλληλοκατηγορίες

  Από το θετικό κλίμα που δημιουργήθηκε κατά την πρόσφατη συνάντηση στην Πύλα, οι σχέσεις μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, και του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, βρέθηκαν ξανά στο επίκεντρο της αντιπαράθεσης, με δημόσιες τοποθετήσεις και αλληλοκατηγορίες να επηρεάζουν την ατμόσφαιρα ενόψει των επόμενων επαφών τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE