Συγχαρητήρια ΚΟΚ στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Παγκύπριου Συνδέσμου Καλαθοσφαιριστών

Συγχαρητήρια ΚΟΚ στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Παγκύπριου Συνδέσμου Καλαθοσφαιριστών

Ανακοίνωση από ΚΟΚ:

“Η Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης εκφράζει τα συγχαρητήρια της στο νέο-εκλεγείς Διοικητικό Συμβούλιο του Παγκύπριου Συνδέσμου Καλαθοσφαιριστών.

Ευχή της ΚΟΚ είναι να διατηρηθούν οι άριστες σχέσεις της Ομοσπονδίας με τον Σύνδεσμο, με στόχο την ανάπτυξη του αγαπημένου μας αθλήματος αλλά και του Κύπριου καλαθοσφαιριστή.

Το επόμενο διάστημα θα πραγματοποιηθεί συνάντηση γνωριμίας της ηγεσίας της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, με μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Παγκύπριου Συνδέσμου Καλαθοσφαιριστών”.

The post Συγχαρητήρια ΚΟΚ στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Παγκύπριου Συνδέσμου Καλαθοσφαιριστών appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο Υπουργικό την Τετάρτη οι προτάσεις για αποζημιώσεις σε πυρόπληκτους - Ο άμεσος στόχος της Κυβέρνησης

Στο Υπουργικό την Τετάρτη οι προτάσεις για αποζημιώσεις σε πυρόπληκτους - Ο άμεσος στόχος της Κυβέρνησης

Στο Υπουργικό Συμβούλιο αυτή την Τετάρτη αναμένεται να κατατεθούν οι προτάσεις των αρμόδιων Υπουργείων σε σχέση με τις αποζημιώσεις όσων έχουν επηρεαστεί από τις καταστροφικές πυρκαγιές στην επαρχία Λεμεσού.

BEST OF TOTHEMAONLINE