Το «παράσημο» του Ούρκο Πάρντο

Το «παράσημο» του Ούρκο Πάρντο

Αναφορά στον Ούρκο Πάρντο κάνει η εφημερίδα «Forza» στην Ελλάδα στη στήλη «Non Paper».

Αναλυτικά το δημοσίευμα αναφέρει τα εξής:

«Θυμάστε τον Ούρκο Πάρντο; Ο Βελγο – Ισπανός τερματοφύλακας έπαιξε στο παρελθόν στη χώρα μας με τα γάντια του Ηρακλή και του Ολυμπιακού. Σε ηλικία 37 ετών συνεχίζει να κυκλοφορεί στα γήπεδα και βρίσκεται σε αναζήτηση νέας ομάδας, έπειτα από τη φετινή συνεργασία με τον Ερμή Αραδίππου.

Κι ασφαλώς δεν θα έλεγε «όχι» έτσι και πέσει στο γραμματοκιβώτιο του πρόταση με…άρωμα Ελλάδας.Μεσοβδόμαδα η «El Mundo Deportivo» έκανε ένα θέμα για του τερματοφύλακες που δέχονται με μικρότερη συχνότητα γκολ.

Ο Πάρντο κατέχει την 7η θέση στην σχετική κατηγορία έχοντας μάλιστα από κάτω τερματοφύλακες με «βαριά» γάντια όπως οι Ντοναρούμα, Λορίς, Κέπα και Ντε Χέα, ενώ πιο ψηλά απ΄αυτόν υπάρχουν οι Νόϊερ, Μπουφόν, Έντερσον, Τερ Στέκεν, Κουρτουά και Κέιλορ Νάβας.

Σε 138 αγώνες (έξι σεζόν) υπερασπιζόμενος την εστία του ΑΠΟΕΛ σε όλες τις διοργανώσεις, κατάφερε να΄χει  μέσο όρο παραβίασης της εστίας στο 0.73 και στον Ολυμπιακό (σε δυο σεζόν) στο 0, 65)».

The post Το «παράσημο» του Ούρκο Πάρντο appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Eπιτυχή γεώτρηση στον «Πήγασο» - Προανήγγειλε ανακοινώσεις τη Δευτέρα ο Υπ. Ενέργειας

Eπιτυχή γεώτρηση στον «Πήγασο» - Προανήγγειλε ανακοινώσεις τη Δευτέρα ο Υπ. Ενέργειας

Η τελευταία γεώτρηση η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί σήμερα στο βυθοτεμάχιο 10 από την Exxon Mobil, στον στόχο Πήγασος, είναι μία επιτυχής γεώτρηση, "την οποία θα ανακοινώσουμε την Δευτέρα", ανέφερε ο Υπουργός Ενέργειας Γιώργος Παπαναστασίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE