ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μεγάλη ΓΚΑΦΑ: Έβαλε το πρόσωπο του Οσάμα μπιν Λάντεν στις κερκίδες (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Μεγάλη ΓΚΑΦΑ: Έβαλε το πρόσωπο του Οσάμα μπιν Λάντεν στις κερκίδες (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Η Λιντς δημιούργησε εικονική κερκίδα εν όψει του αγώνα με την Φούλαμ για την Championship, τοποθετώντας -μεταξύ άλλων- το πρόσωπο του…. Οσάμα μπιν Λάντεν.

Η Λιντς ακολούθησε τη… μόδα της εικονικής εξέδρας και των φιλάθλων που βλέπουν το πρόσωπό τους να βρίσκεται μέσω φωτογραφίας στις κερκίδες του γηπέδου. Ωστόσο, δεν είχε το αποτέλεσμα που όλοι θα περίμεναν.

Κι αυτό διότι, στις εξέδρες, παρατηρήθηκε το πρόσωπο του Οσάμα μπιν Λάντεν, του πρώην ηγέτη της Αλ Κάιντα, κάτι που έφερε τη δυσαρέσκεια και τον εκνευρισμό των φίλων της Λιντς. Μετά από τα έντονα παράπονα και τα σχόλια, ο σύλλογος αφαίρεσε την εικόνα και θα φροντίσει να μην χρησιμοποιούνται άλλες προσβλητικές εικόνες σαν κι αυτή.

Πηγή: Gazzetta.gr

The post Μεγάλη ΓΚΑΦΑ: Έβαλε το πρόσωπο του Οσάμα μπιν Λάντεν στις κερκίδες (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΥΠΕΞ: Σημαντικά μηνύματα για Κυπριακό στο Ψήφισμα για το Βαρώσι

ΥΠΕΞ: Σημαντικά μηνύματα για Κυπριακό στο Ψήφισμα για το Βαρώσι

Το Υπουργείο Εξωτερικών χαιρετίζει την υιοθέτηση Ψηφίσματος από την Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης, με το οποίο καλεί για την άμεση επιστροφή της περίκλειστης πόλης των Βαρωσίων στους νομίμους κατοίκους της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top